Connect with us

Bloggers met een groene missie – ik doe mee!

Momlife

Bloggers met een groene missie – ik doe mee!

Bloggers met een groene missie. Ken je dat? Grote kans van niet, het is een nieuw initiatief namelijk. Een tijdje geleden kwam ik in contact met een aantal andere bloggers. Het idee was om gezamenlijk artikelen over duurzaamheid te publiceren om hier zo meer aandacht voor te vragen. Ik vond het een topidee en doe dus graag mee. Met mijn eigen insteek, passend bij mijn blog natuurlijk. Lees even verder wat je kunt verwachten van mij.

bloggers met een groene missie

Groene bloggers die meedoen

We zijn een groep bloggers met heel uiteenlopende blogs, en dat maakt ‘Bloggers met een groene missie’ zo leuk. Je kunt een diversiteit van artikelen rondom duurzaamheid verwachten, dus er zit altijd wel iets bij wat je aan zal spreken.

Dit zijn de blogs die meedoen:

https://www.goddessinabox.be/
http://www.happymamalife.nl
https://www.barcelonamom.com
http://nature-element.nl
https://eengoedverhaal.nu

HOME


http://www.donnacaramella.be
http://www.my360turn.nl
http://www.haagsgelaiket.com
http://Tresfien.wordpress.com
http://steffievandierendonck. com

We hebben een facebookpagina aangemaakt: Bloggers met een groene missie. Wil je makkelijk meelezen en geen artikelen over duurzaamheid missen, like of volg deze pagina dan!

Duurzaamheid op Minimixtape?

Blogs over het huishouden enzo zul je bij mij niet vinden. Hoe ga ik dan invulling geven aan het onderwerp duurzaamheid? Op Minimixtape schrijf ik vooral over kids design en reizen. En vooral dat eerste thema, kids design, vind ik erg leuk om eens van een groene kant te laten zien.

Ik schreef al eerder (in het artikel over het overigens zeer duurzame speelgoed van Biobuddi) over de hoeveelheid plastic die we tegenkwamen in de natuur tijdens onze camperreis. Het zette me wel aan het denken over mijn eigen bijdrage daaraan. Niet dat ik afval op straat gooi, want dat doe ik niet. Maar wel over die hoeveelheid plastic die wij verbruiken.

Ik ben nog steeds met regelmaat een koopbeluste consument, maar door er over te schrijven hoop ik dat ook mijn bewustzijn rondom het verminderen van plastic groter wordt. En ik hoop dat ik, of liever gezegd wij, jou ook kunnen inspireren.

Ik heb al een aantal ideeen om uit te werken. Ben je benieuwd (dat hoop ik natuurlijk) houd dan vooral mijn blog deze maand in de gaten.

Vergeet ook niet om Bloggers met een groene missie te liken!

Ben jij bezig met duurzaamheid?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

INSTAMIX

 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Printable nog maar een week of twee en dan
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top