Connect with us

Bloggers met een groene missie – ik doe mee!

Momlife

Bloggers met een groene missie – ik doe mee!

Bloggers met een groene missie. Ken je dat? Grote kans van niet, het is een nieuw initiatief namelijk. Een tijdje geleden kwam ik in contact met een aantal andere bloggers. Het idee was om gezamenlijk artikelen over duurzaamheid te publiceren om hier zo meer aandacht voor te vragen. Ik vond het een topidee en doe dus graag mee. Met mijn eigen insteek, passend bij mijn blog natuurlijk. Lees even verder wat je kunt verwachten van mij.

bloggers met een groene missie

Groene bloggers die meedoen

We zijn een groep bloggers met heel uiteenlopende blogs, en dat maakt ‘Bloggers met een groene missie’ zo leuk. Je kunt een diversiteit van artikelen rondom duurzaamheid verwachten, dus er zit altijd wel iets bij wat je aan zal spreken.

Dit zijn de blogs die meedoen:

https://www.goddessinabox.be/
http://www.happymamalife.nl
https://www.barcelonamom.com
http://nature-element.nl
https://eengoedverhaal.nu

HOME


http://www.donnacaramella.be
http://www.my360turn.nl
http://www.haagsgelaiket.com
http://Tresfien.wordpress.com
http://steffievandierendonck. com

We hebben een facebookpagina aangemaakt: Bloggers met een groene missie. Wil je makkelijk meelezen en geen artikelen over duurzaamheid missen, like of volg deze pagina dan!

Duurzaamheid op Minimixtape?

Blogs over het huishouden enzo zul je bij mij niet vinden. Hoe ga ik dan invulling geven aan het onderwerp duurzaamheid? Op Minimixtape schrijf ik vooral over kids design en reizen. En vooral dat eerste thema, kids design, vind ik erg leuk om eens van een groene kant te laten zien.

Ik schreef al eerder (in het artikel over het overigens zeer duurzame speelgoed van Biobuddi) over de hoeveelheid plastic die we tegenkwamen in de natuur tijdens onze camperreis. Het zette me wel aan het denken over mijn eigen bijdrage daaraan. Niet dat ik afval op straat gooi, want dat doe ik niet. Maar wel over die hoeveelheid plastic die wij verbruiken.

Ik ben nog steeds met regelmaat een koopbeluste consument, maar door er over te schrijven hoop ik dat ook mijn bewustzijn rondom het verminderen van plastic groter wordt. En ik hoop dat ik, of liever gezegd wij, jou ook kunnen inspireren.

Ik heb al een aantal ideeen om uit te werken. Ben je benieuwd (dat hoop ik natuurlijk) houd dan vooral mijn blog deze maand in de gaten.

Vergeet ook niet om Bloggers met een groene missie te liken!

Ben jij bezig met duurzaamheid?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top