Connect with us

7 geweldige ideeën om je vakantiefoto’s op af te drukken

Momlife

7 geweldige ideeën om je vakantiefoto’s op af te drukken

Wat doe jij met je vakantiefoto’s? Mijn voornemen is altijd om een fotoboek (natuurlijk) te maken, maar ik denk dat velen met mij dat grandioos vergeten of de tijd er niet voor nemen. Zo’n boek maken is ook gewoon best veel werk. Maar het is ook zonde je fijne vakantiekiekjes weg te stoppen op je harde schijf. Daarom ging ik op zoek naar een aantal toffe ideeën om je vakantiefoto’s op af te laten drukken. Ken jij deze originele fotoproducten al?

Foto agenda

Het is zondagavond, met een zucht sla je je agenda open om te kijken hoe komende week eruit ziet en… je kijkt recht in het gezicht van je stralende kind(eren) in het zwembad van die geniale Toscaanse camping. Of een dromerige zonsondergang bij dat baaitje wat jullie ontdekten tijdens de vakantie. Meteen weer terug in de vakantiesferen! Geniaal toch? Je kunt een foto agenda laten afdrukken met meerdere vakantiefoto’s die je over de agenda kunt verspreiden.

vakantiefoto's afdrukken fotoproduct origineel

Speel een spelletje met je vakantiefoto’s

Een puzzel, een kinderpuzzel op MDF, een memoryspel, UNO en zelfs dominokaarten kun je van je vakantiefoto’s voorzien.

Foto afdrukken op een bloempot

Dit vond ik toch zo’n ontzettend origineel fotoproduct: je kunt een foto laten afdrukken op een bloempot. Gaaf he! Jouw urban jungle is dus gewoon de perfecte plek om je vakantiefoto’s te laten shinen. Ik was hier ontzettend benieuwd naar, en mocht een bloempot laten bedrukken. Ik koos voor een foto van een ‘surf-stilleven’, een shot wat ik nam van manlief tijdens een van onze reizen naar het door ons zo geliefde Fuerteventura. Zie hier het resultaat!

vakantiefoto's afdrukken idee

Je mooiste foto aan de muur, of de schutting

Vakantiekiekjes kun je natuurlijk in een boek stoppen, maar een echt mooie foto verdient het gewoon om gezien te worden. Geef deze een plekje aan de muur. Laat je vakantiefoto afdrukken op canvas voor een warme uitstraling of op bijvoorbeeld aluminium als strak meer jouw ding is. Ook erg leuk is een tuinposter laten bedrukken. Tijdens een zwoele (na)zomeravond in je tuin droom je dan zo weer weg naar verre bestemmingen of mooie momenten.

Onderzetters met foto

Gebruiksvoorwerpen worden echt een stuk gezelliger wanneer ze voorzien zijn van jouw zomerse vakantiefoto’s! Hoe leuk zijn onderzetters met een afbeelding van jullie mooiste momenten. Krijg je bezoek, dan zullen ze allicht vragen waar die toffe foto’s genomen zijn. Zo kun je weer lekker vertellen over je vakantie en ‘reis’ je weer even terug.

vakantiefoto's afdrukken origineel idee

Glazen snijplank met eigen foto

Nog zo’n gebruiksvoorwerp waarvan je het doorgaans niet zo bijzondere uiterlijk kunt verfraaien met jouw favoriete vakantiekiekje: een snijplank. Ja echt! Je kunt een glazen snijplank voorzien van een kek design naar jouw wens. Of wat dacht je van die Instagrammable foto die je nam van dat overheerlijke Spaanse gerecht?

Servies bedrukken met vakantiefoto’s

Wist jij dat je ook allerlei soorten servies kunt laten voorzien van een foto? Kinderbordjes, serveerkommen of een ontbijtkommetje bijvoorbeeld. Dan start je de dag zeker met een glimlach.

Reken maar dat je met een van deze fotoproducten je vakantievibe nog wat langer vasthoudt. Welk idee vind jij het leukste?

x Anniek

Wil je niks over onze favorieten of artikelen over ander leuk kids design missen, volg mij dan op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

Dit artikel bevat een samenwerking. Wil jij ook een eerlijke review van jouw product, neem dan contact met mij op.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top