Connect with us

Beloningssysteem met schattige wolkjes en stoere sterren

Musthaves

Beloningssysteem met schattige wolkjes en stoere sterren

Laatst maakte ik een printable beloningskaart voor het slapen gaan. Daarna ontdekte ik per toeval dat er ook een ontzettend leuk beloningssysteem te koop is. Belo & Me maakt gezellige exemplaren met schattige wolkjes en stoere sterren. Al blijft een beloningskaart printen natuurlijk nog steeds een makkelijke en goedkope optie, dit beloningssysteem wilde ik je toch niet onthouden.

Het beloningssysteem van Belo & Me viel me op door de uitstraling ervan. Eigenlijk moet ik eerlijk bekennen dat ik een foto zag van het zwart/witte regenboogje en meteen verkocht was. Ik schreef al eerder dat ik behoorlijk van ben van monochrome. Niet gek dus dat ik hierdoor aangetrokken werd.

beloningssysteem beloningssysteem

Pas daarna zag ik dat het om een beloningssysteem ging. En toen ik verder zocht, bleek dat er ook kleurrijke ontwerpen zijn – die voor een kindje waarschijnlijk wel zo leuk zijn. De beloningssystemen zien er echt uit als een leuk spelletje.

beloningssysteem  beloningssysteem beloningssysteem

Hoe werkt het beloningssysteem?

Heeft je kind goed – of wellicht beter gezegd: gewenst – gedrag laten zien, dan heeft hij of zij een token verdient. Deze kan je kind dan in de wolk of ster gooien. Door de transparantie is goed zichtbaar hoeveel tokens je kind heeft verzameld. Heeft hij of zij alle 10 tokens verdient, dan is het tijd voor een beloning!

Leuk detail: bij de regenboog bestaan de tien tokens uit 9 witte wolken en 1 pot goud. Bij de wolk kun je kiezen uit gekleurde of effen regendruppels of sterren. En bij de ster worden gekleurde tokens geleverd.

Ook tof is dat elk beloningssysteem met de hand wordt geverfd. Belo & Me is een familiebedrijf uit Lancashire, opgericht door moeder-van-twee Rachel.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

6 Comments

6 Comments

 1. Pingback: Stay magical - minimixtape

 2. Lifestyle Mommy's ~ Linda

  16 september 2017 at 14:23

  Wat een leuke beloningssystemen zeg! Ik ga dit proberen te delen voor het blogfeestje via Facebook Twitter en pinterest.

  • Anniek

   17 september 2017 at 20:53

   Gaaf dat je mijn link wilt delen! Veel dank daarvoor!! <3

 3. Inge | Monsieur Mango

  16 september 2017 at 20:12

  Ik heb geen kinderen, maar dit is wel heel erg leuk bedacht zeg. Het is ook zo mooi vormgegeven, dat alleen is al een feestje! 🙂

  • Anniek

   17 september 2017 at 20:51

   Ja he, het is hier ook (nog..?) niet nodig, maar ik zou er bijna zelf mee willen spelen :).

   • Cindy

    26 november 2020 at 14:02

    Waar kun je dit beloningssysteem kopen?
    Ik hoor graag van u.
    Met vriendelijke groet cindy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top