Connect with us

Een nieuwe aanwinst in huis: ontmoet kinderstoel Karl

Musthaves

Een nieuwe aanwinst in huis: ontmoet kinderstoel Karl

Ondanks dat ik verliefd was (en nog steeds ben) op de kinderstoeltjes met oren van Nofred en Petite Amelie (daar schreef ik hier over), is de keuze toch gevallen op een ander exemplaar. Het design stoeltje wat nu in ons huis staat te pronken, is Karl.

Een design kinderstoel voor Lis

Waarom geen kinderstoel met oren? Tsja. Ik vind ze nog steeds gaaf. En ik weet ook zeker dat Lis het prachtig zou vinden. Maar het design van kinderstoel Karl past gewoon beter bij ons en hoe we een stoeltje wilden gebruiken. We hebben namelijk geen aparte kindertafel voor Lis, maar gebruiken onze salontafel. Als ze op Karl zit, kunnen we haar zo aanschuiven.

Karl de kameleon

Karl is bovendien lekker stabiel en ze kan er makkelijk zelf op gaan zitten. Wat ik ook een voordeel vond, is dat deze kinderstoel als meerdere objecten kan functioneren. Door hem op zijn zijkant te zetten is het een kruk, tafeltje of nachtkastje. Met mijn veranderdrift is dat ideaal: als hij niet meer voldoet voor Lis, dan komt deze stoel op de een of andere manier wel weer ergens van pas in ons interieur. En hij nodigt uit tot creativiteit. Zo is Karl naast een stoel bijvoorbeeld ook al een keukentje geweest.

kinderstoel karl arthur and friends kinderstoel karl kidsdesign

Een eigen plekje

Deze blog staat niet voor niks onder het kopje ‘Lievelings’. Ik merk dat Lis het heel leuk vindt dat ze een eigen stoeltje heeft. Hij wordt niet elke dag even intensief gebruikt hoor, maar het is echt haar plekje. Lekker koekjes eten, boekjes lezen aan tafel, tekenen of met knuffels erin spelen. Ook de ronde gaten in de leuningen zijn erg interessant.

Design van Arthur and Friends

Kinderstoel Karl is een ontwerp van Arthur and Friends, een creatief merk uit België. Hun producten lijken eenvoudig, maar kunnen zowel apart als gecombineerd met elkaar op zoveel verschillende mogelijkheden gebruikt worden.

Design kinderstoel Karl by Arthur and Friends

Karl is verkrijgbaar in hout, zwart, geel, roze en blauw en heeft twee verschillende hoogtes. Het is een robuust stoeltje, gemaakt van oerdegelijke beukenmultiplex. Er is ook een bijpassende opbergbak, die je zo onder de stoel kunt schuiven.

Ik kocht dit design kinderstoeltje bij webshop Didipops. Wat vind jij van dit ontwerp?

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top