Connect with us

Maar school met design: rugzak van Susan Bijl

Musthaves

Maar school met design: rugzak van Susan Bijl

Met een muppie van 1,5 hebben wij nog niet te maken met het schoolritme. Om me heen duiken er echter overal berichten op rondom het thema ‘back to school’. Blijkbaar openen de schooldeuren zich dus weer voor een groot deel van Nederland. Schooltassentijd!

Kinderrugzak met stijl

De schooltas is toch wel een essentieel onderdeel van de (basis)schooltijd. En een béétje stylish moeder (of vader) wil natuurlijk graag een aangenaam hip exemplaar voor haar koter. Mijn tip: Susan Bijl, een van mijn favoriete merken, heeft nu ook een kinderrugzak in de collectie.

susan bijl rugzak hippe schooltas

Inmiddels slingeren er al een aantal ‘Susan Bijls’ bij ons rond. Haar New Shoppingbag ging hier al mee op reis naar Berlijn, Fuerteventura, Frankrijk, Denemarken, Portugal en Noorwegen en doet dienst als strandtas, surftas, luiertas (alleen aan te raden aan mama’s die tegen chaos kunnen) en natuurlijk als boodschappentas.

Foldable Backpack voor kinderen

De Foldable Backpack van Susan Bijl bestond al even als versie voor volwassenen, maar de nieuwe maat M is ook geschikt als hippe rugzak voor kinderen. En hip is-ie zeker, met aanhangers in de mode- en designwereld.
De naam zegt het al, deze rugtas kun je opvouwen tot een ienieminie pakketje. Kan maar nodig zijn.

Ik was op slag verkocht door het minimalistische design van de tassen. I love it. Ook de kleurencombinaties zijn heel fijn – hoewel ik nog steeds zweer bij mijn zwart/witte exemplaren.

susan bijl rugzak hippe schooltas

Alle tassen, rugzakken en pouches worden gemaakt van bluesign-gecertificeerd Ripstop nylon. Dit materiaal is sterk, duurzaam en kan ontzettend veel gewicht dragen. Het is voorzien van een waterafstotende laag (handig!) die minder impact heeft op het milieu dan de traditionele PU coating (verantwoord!). Ook door het bluesign-certificaat weet je dat je goed zit: dit betekent dat schadelijke stoffen uit het productieproces geëlimineerd zijn voor de productie van het materiaal.

De Foldable Backback is te koop in de Susan Bijl winkel in Rotterdam en in de webshop.

Meer ‘back to school’ inspiratie lees je hier.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

 

 

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top