Connect with us

Deze kindermeubels houd je stiekem liever voor jezelf – sorry kids!

Kinderkamer

Deze kindermeubels houd je stiekem liever voor jezelf – sorry kids!

Sorry dochterlief. Sjors maakte een kinderkrukje dat zó leuk was, dat ik het liever naast de bank dan op de peuterkamer zette. Nieuwsgierig wat ik van dit merk ontving en wat ze nog meer maken? Lees gauw verder!

Sjors Rocks ROCKS

Sjors Rocks is een Nederlands designmerk wat je hart steelt. Ze maken houten kindermeubels die de ogen van ouders strelen en tegelijkertijd de fantasie van kinderen prikkelen. Is dat geen fantastische – zo niet de beste – combinatie?

De speelse stoelen, tafels en andere kindermeubels zijn voor kids niet alleen een eigen meubelstuk, maar ook items om mee te spelen. Het design van Sjors kenmerkt zich namelijk door ronde gaten in het hout. (‘Gaten? In mijn kids’ meubilair?!’ denk je misschien. Maar kijk even naar de foto’s, dan zie je wat ik bedoel.) En die gaten kunnen in de fantasie van je kind echt van alles zijn: ramen, uitkijkposten, doorgeefluikjes, tunnels. Zo is het meubilair multifunctioneel. Had ik al gezegd dat het design tevens oogstrelend is?

sjors design krukje kinderkamer

Kindermeubels met panterprint

Kijk maar eens naar het krukje.

sjors kinderkrukje kinderkamer sjors design kindermeubels

Dit item wordt geleverd in blank hout of met witte afwerking. De stoere vorm maakt het sowieso al een gaaf ding. Maar ik las dat Sjors het meubilair ook kan voorzien van een print. Dus vroeg ik of er een panterprint op kon. Dat leek me nu zo gaaf, een kinderkrukje met stoere panterprint. Nu, dat kon dus. Is-ie niet gaaf?

Overigens is dit krukje ook toegevoegd aan de collectie. Mocht je net zo verkocht zijn als ik, dan kun je het Cross krukje hier bestellen.

sjors krukje kinderkamer

Sterk als een kasteel

Kindermeubels moeten tegen een stootje kunnen. Logisch. Sjors Rocks maakt de meubeltjes dus zo sterk als een kasteel. Bovendien gebruiken ze alleen eco-vriendelijke materialen.
Het houdt ook niet op bij een krukje, het merk heeft gave schommelstoelen, een prinsessenstoel, een ‘chat set’ bestaande uit kindertafel plus stoeltjes en een heus ridderslot-hoogslaper!

Voor de foto’s in dit blog zette ik het Cross kinderkrukje met panterprint op de kinderkamer van Lis. Maar inmiddels staat-ie stiekem alweer beneden, naast onze bank. Ik vind ‘m veel te leuk haha!

Kende jij dit Nederlandse merk kindermeubels al?

x Anniek

Volg me op Facebook om geen blog te missen. En op Pinterest deel ik meer (kinderkamer) inspiratie.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top