Connect with us

Winactie Mint and Mini monochrome kinderservies

Musthaves

Winactie Mint and Mini monochrome kinderservies

Wie mij – ehh, Minimixtape dus – volgt op Instagram of Facebook had het al in de gaten: je kunt een bordje en beker van Mint and Mini winnen!

Denk je nu, s**** ik wil dit?! Je kunt nog kans maken! Ga naar de Facebookpagina van Minimixtape en laat daar in de comments weten welk ontwerp bekertje je zou willen winnen.

Zondag a.s. loot ik de winnaar onder de fans van de pagina. Doe dus nog snel even mee!

winactie kinderservies mint and mini

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top