Connect with us

Dutch design kinderbord en drinkbekers in monochrome

Musthaves

Dutch design kinderbord en drinkbekers in monochrome

Een van de (vele…) dingen die ik zou kunnen blijven kopen, is tafelgerei. Bordjes en bekers. Eten moet gezellig zijn toch? En met het Dutch design van Mint and Mini op tafel is het ook feest voor papa’s en mama’s.

Zwart/wit feestje op je bord

Het Nederlandse merk Mint and Mini bewijst dat het ook prima pret met monochrome kan zijn aan tafel. Het kinderbord en de drinkbekers zijn voorzien van een prachtig ontwerp met fijne lijntjes. Vooral de drinkbeker met het bootje vind ik erg lief en origineel.

mint and mini drinkbeker kinderen monochrome

mint and mini kinderbord design plastic

Het kinderservies is gemaakt van plastic wat in de vaatwasser én de magnetron kan. Dat is helaas niet bij ieder leuk uitziend servies zo, dus dit is absoluut een voordeel. Ook ligt de prijs een stukje lager dan van de kinderborden en drinkbekers van bijvoorbeeld Design Letters of Buddy and Bear. En dat zowel het ontwerp als de productie op Nederlandse bodem plaats vindt, is ook best speciaal. Het servies zelf komt uit de UK maar wordt hier bedrukt – met de hand!

mint and mini kinderservies drinkbeker kinderbord mint and mini drinkbeker monochrome

Het kinderservies is te koop in de webshop van Mint and Mini.

Wat staat er bij jullie op tafel?

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Winactie Mint and Mini monochrome kinderservies - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top