Connect with us

Beloningskaart met koekjes-tekening (gratis download)

Printables

Beloningskaart met koekjes-tekening (gratis download)

Het is vrijdag, dus tijd voor een nieuwe printable! Ik vind het elke week weer een feest om er een online te zetten. Ik heb er veel plezier in om ze te maken, maar het is helemaal geweldig als ik dan foto’s krijg en zie dat ze ook echt gebruikt worden. Mijn printables! Bij iemand, bij jou, thuis!

De download van de printable beloningskaart met koekjes staat onderaan deze pagina

En afgelopen week werd de aftelkalender zelfs als favoriet gekozen tijdens het blogfeestje van mamabloggers Janske, Savethemama en Mizflurry. Echt, zo gaaf!

Deze support en jullie foto’s zijn een enorme opsteker. Want hoe heerlijk ik het ook vind om de printables te maken en te delen, ik vind het elke keer ook weer reuze spannend. Op donderdagavond komt steevast de twijfel of de printable van de volgende dag wel leuk genoeg is.

Een nieuwe beloningskaart

Maar goed, een nieuwe printable dus. Ik koos voor het maken van een nieuwe beloningskaart. De countdown poster met ijsjes, die ook goed functioneerde als beloningssysteem zo begreep ik, mocht wel een opvolger krijgen.

beloningskaart om zelf te printen printable beloningskaart gratis downloaden printen

Je kunt de beloningskaart gebruiken om goed gedrag te belonen. Lief naar de opvang/oppas gaan, zelf aankleden, op het potje plassen, in het eigen bed slapen (al is de beloningskaart slapen daar ook heel leuk voor).

Maak er een feestje van met kleurtjes, stickers of gekleurd papier

Ook deze opmaak is weer in zwart/wit, zodat hij makkelijk te printen en/of kopiëren is – ook bijvoorbeeld op je werk. En zo kan je kleintje de plaatjes inkleuren of lekker aan de gang met stickers. Maak van elke dag een feestje! Ook leuk: print de beloningskaart op gekleurd papier.

Heb je nog leuke stickers nodig? Die shop je hier.

printable beloningskaart versieren knutselen gekleurd papier

Download printable beloningskaart

Klik op de link en printen maar!

DOWNLOAD beloningskaart koekjes

Beloningskaart vol? Misschien vind je hier nog een leuk cadeautje als beloning voor je kleintje.

Veel plezier met deze gratis download!

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

1 Comment

1 Comment

 1. Sheila

  26 september 2017 at 12:37

  Die is leuk, zeg!! Ik kom hier via A lovely adventure, trouwens. En dat is maar goed ook, anders had ik deze leuke printable gemist. Natuurlijk ga ik je ook gelijk op IG volgen, hoor. Mooie blog heb je.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • Countdown! Vakantie logeerpartij of dagje weg op de planning? Laat
 • Mijn twee knappies To the moon and back Zo
 • Deze kleurplaat maakte ik vorig jaar voor Vaderdag Toen ik
 • Hoii! Ik ben en blog nog hoor! Alleen vergeet ik
 • Sevilla!! Wat hebben we genoten van de stad de tapas
 • Mijn laatste blog en printable is toepasselijk nu dat we

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Kinderkleding nieuwe collectie

SHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top