Connect with us

Beloningskaart met koekjes-tekening (gratis download)

aftelkalenders en beloningskaarten

Beloningskaart met koekjes-tekening (gratis download)

Het is vrijdag, dus tijd voor een nieuwe printable! Ik vind het elke week weer een feest om er een online te zetten. Ik heb er veel plezier in om ze te maken, maar het is helemaal geweldig als ik dan foto’s krijg en zie dat ze ook echt gebruikt worden. Mijn printables! Bij iemand, bij jou, thuis!

De download van de printable beloningskaart met koekjes staat onderaan deze pagina

En afgelopen week werd de aftelkalender zelfs als favoriet gekozen tijdens het blogfeestje van mamabloggers Janske, Savethemama en Mizflurry. Echt, zo gaaf!

Deze support en jullie foto’s zijn een enorme opsteker. Want hoe heerlijk ik het ook vind om de printables te maken en te delen, ik vind het elke keer ook weer reuze spannend. Op donderdagavond komt steevast de twijfel of de printable van de volgende dag wel leuk genoeg is.

Een nieuwe beloningskaart

Maar goed, een nieuwe printable dus. Ik koos voor het maken van een nieuwe beloningskaart. De countdown poster met ijsjes, die ook goed functioneerde als beloningssysteem zo begreep ik, mocht wel een opvolger krijgen.

beloningskaart om zelf te printen printable beloningskaart gratis downloaden printen

Je kunt de beloningskaart gebruiken om goed gedrag te belonen. Lief naar de opvang/oppas gaan, zelf aankleden, op het potje plassen, in het eigen bed slapen (al is de beloningskaart slapen daar ook heel leuk voor).

Maak er een feestje van met kleurtjes, stickers of gekleurd papier

Ook deze opmaak is weer in zwart/wit, zodat hij makkelijk te printen en/of kopiëren is – ook bijvoorbeeld op je werk. En zo kan je kleintje de plaatjes inkleuren of lekker aan de gang met stickers. Maak van elke dag een feestje! Ook leuk: print de beloningskaart op gekleurd papier.

Heb je nog leuke stickers nodig? Die shop je hier.

printable beloningskaart versieren knutselen gekleurd papier

Download printable beloningskaart

Klik op de link en printen maar!

DOWNLOAD beloningskaart koekjes

Beloningskaart vol? Misschien vind je hier nog een leuk cadeautje als beloning voor je kleintje.

Veel plezier met deze gratis download!

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

3 Comments

3 Comments

 1. Sheila

  26 september 2017 at 12:37

  Die is leuk, zeg!! Ik kom hier via A lovely adventure, trouwens. En dat is maar goed ook, anders had ik deze leuke printable gemist. Natuurlijk ga ik je ook gelijk op IG volgen, hoor. Mooie blog heb je.

 2. Yasemin

  2 december 2019 at 14:13

  Hallo, via Google op je webpagina terecht gekomen. Ik werk als jeugdprofessional en zelf ben ik niet zo crea bea dus ben ik erg blij met jouw pagina. Ik heb de plaatjes gedownload om ze vervolgens te gebruiken in een aftelkalender. Hartstikke bedankt!!!

  • Anniek

   6 december 2019 at 13:17

   Hi Yasemin, wat ontzettend leuk om te horen hoe je op mijn blog terecht bent gekomen en dat je de printables zo goed kunt gebruiken! Heel tof dat je even een berichtje achterlaat, dan weet ik dat ik ze niet voor niks maak haha. Dankjewel dus voor je lieve reactie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in aftelkalenders en beloningskaarten

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top