Connect with us

Gratis Sinterklaas printables: verlanglijstje én cadeaupapier voor 5 december

feestdagen

Gratis Sinterklaas printables: verlanglijstje én cadeaupapier voor 5 december

Jaaa het is toch echt bíjna Sinterklaas! Hoog tijd voor wat cadeau-voorbereiding. Ik plaatste van de week een schets van een verlanglijstje op Instagram met de vraag of een gratis printable daarvan een goed idee was. De reacties waren overduidelijk: 100% stemde voor ‘ja’! Maar ik was weer zo lekker aan het tekenen, dat ik nog een extra Sinterklaas printable maakte. Deze week daarom twee gratis downloads: een verlanglijstje en inpakpapier.

Sinterklaas printable verlanglijstje

Ik weet het nog goed. Dan kwam de driedubbeldikke catalogus van de speelgoedwinkel binnen en kon het feest beginnen. Vol overgave knipten en scheurden we alle cadeaus die we van de Sint wilden hebben uit, om hier vervolgens een knutselwerkje mee te maken. Dat was vaak het opplakken van alle knipsels op een tekening van een jute zak. Dat was dan ons Sinterklaas verlanglijstje.

Ik kan me zo voorstellen het maken van een verlanglijstje nog steeds zo gaat. Ook hier viel de speelgoedcatalogus in ieder geval weer op de mat. Al heb ik het idee dat-ie niet zo dik meer is als vroeger, ik heb ‘m met net zoveel verbazing door zitten bladeren. Wat een spul er toch allemaal te koop is, mijn hemel. Er valt genoeg te knippen en te plakken, zeg maar.

En in plaats van een jute zak kun je daar dus de Sinterklaas printable van deze week voor gebruiken :).

gratis sinterklaas printable verlanglijstje cadeaupapier

‘Sint happens’ Sinterklaas printable cadeaupapier

Na het maken van het verlanglijstje had ik mijn zinnen gezet op cadeaupapier. Kun je immers rond deze tijd niet genoeg van hebben en een velletje extra is altijd handig. Dit inpakpapier kun je printen zo veel als je wilt – dat is ook heel handig om last minute een Sinterklaas cadeautje in te pakken. Bookmarken of pinnen dus!

sinterklaas printable gratis download

Nog meer Sinterklaas printables

Ja, dat lees je goed. Ik maakte nog andere Sinterklaas printables. Hier vind je bijvoorbeeld een aftelkalender Sinterklaas. Ideaal om voor je kind een beetje duidelijkheid te scheppen in het hele ‘wanneer mag ik mijn schoen zetten’ gebeuren. En het sjabloon om super makkelijk een Sinterklaas raamtekening te maken was vorig jaar ook echt een hit!

Download verlanglijstje en cadeaupapier

Klik hieronder om Sinterklaas printables te downloaden. Zoals altijd is dat geheel gratis en kun je de printables zo vaak gebruiken als je wilt.

Zowel het verlanglijstje als het cadeaupapier kun je printen op standaard printerpapier.

Download printable verlanglijstje

Download printable Sinterklaas cadeaupapier

Veel plezier met deze printables!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of toffe speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of zoek me op via Pinterest. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Sinterklaas raamtekening met krijtstift maken: gratis printable sjabloon - minimixtape

  2. Pingback: Gratis Sinterklaas printables? Download ze hier! - Zazazoo.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in feestdagen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top