Connect with us

Gratis Sinterklaas printables: verlanglijstje én cadeaupapier voor 5 december

Printables

Gratis Sinterklaas printables: verlanglijstje én cadeaupapier voor 5 december

Jaaa het is toch echt bíjna Sinterklaas! Hoog tijd voor wat cadeau-voorbereiding. Ik plaatste van de week een schets van een verlanglijstje op Instagram met de vraag of een gratis printable verlanglijstje een goed idee was. De reacties waren overduidelijk: 100% stemde voor ‘ja’! Maar ik was weer zo lekker aan het tekenen, dat ik nog extra printables voor Sinterklaas maakte.

De downloads voor het Sinterklaas verlanglijstje en inpakpapier staan onderaan de pagina.

Traditie verlanglijstje voor Sinterklaas maken

Ik weet het nog goed. Dan kwam de driedubbeldikke catalogus van de speelgoedwinkel binnen en kon het feest beginnen. Vol overgave knipten en scheurden we alle cadeaus die we van de Sint wilden hebben uit, om hier vervolgens een knutselwerkje mee te maken. Dat was vaak het opplakken van alle knipsels op een tekening van een jute zak. Dat was dan ons Sinterklaas verlanglijstje.

Ik kan me zo voorstellen het maken van een verlanglijstje nog steeds zo gaat. Ook hier viel de speelgoedcatalogus in ieder geval weer op de mat. Al heb ik het idee dat-ie niet zo dik meer is als vroeger, ik heb ‘m met net zoveel verbazing door zitten bladeren. Wat een spul er toch allemaal te koop is, mijn hemel. Er valt genoeg te knippen en te plakken, zeg maar. En in plaats van een jute zak kun je daar dus de Sinterklaas printable van deze week voor gebruiken :).

gratis sinterklaas printables verlanglijstje cadeaupapier

‘Sint happens’ Sinterklaas cadeaupapier

Na het maken van het verlanglijstje had ik mijn zinnen gezet op cadeaupapier. Kun je immers rond deze tijd niet genoeg van hebben en een velletje extra is altijd handig. Dit inpakpapier kun je printen zo veel als je wilt – dat is ook heel handig om last minute een pakje in te pakken. Bookmarken of pinnen dus!

sinterklaas printables gratis

Een extra Sinterklaas printable…

Ja, dat lees je goed. Ik maakte nog een extra gratis Sinterklaas printable. Daar moet je nog even op wachten. Vandaag zal ik vast een sneak preview in Stories op Instagram delen, dus zorg dat je volgt. Ik heb veel plezier gehad in het maken van deze printable en ik denk dat je ‘m echt leuk gaat vinden! Houd de social media kanalen in de gaten om ‘m niet te missen.

Download de 5 december printables

Klik hieronder om naar de downloadpagina voor de Sinterklaas printables te gaan.

Veel plezier met deze printables!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of toffe speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Sinterklaas raamtekening met krijtstift maken: gratis printable sjabloon - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Mijn laatste blog en printable is toepasselijk nu dat we
  • Countdown! Vakantie logeerpartij of dagje weg op de planning? Laat
  • Sevilla!! Wat hebben we genoten van de stad de tapas
  • Hoii! Ik ben en blog nog hoor! Alleen vergeet ik
  • Deze kleurplaat maakte ik vorig jaar voor Vaderdag Toen ik
  • Mijn twee knappies To the moon and back  Zo

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Kinderkleding nieuwe collectie

SHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top