Connect with us

Gratis easy printables voor Moederdag die het ontbijt éxtra leuk maken

Printables

Gratis easy printables voor Moederdag die het ontbijt éxtra leuk maken

Het is momenteel niet moeilijk een nieuwe printable te bedenken, feestjes en dus onderwerpen genoeg in het voorjaar. Na Pasen en Koningsdag is het nu de beurt aan Moederdag! En oh how that brings back memories. Een gratis download voor Moederdag was namelijk de aller-allereerste printable die ik maakte.

De eerste printable die ik maakte

Even een trip down memory lane dan. Dit was ‘m, mijn eerste printable. Nog steeds leuk, toch? Laat je kindje zich erop uitleven met kleurtjes, verf of stickers en het wordt een gezellig creatief cadeautje. Maar zelfs alleen printen en inlijsten is al een leuk Moederdagcadeau.

moederdag printable mom wow voorbeeld MINIMIXTAPE

Deze kleurplaat download je hier.

De nieuwe Moederdag-printable

Maar goed, nieuw jaar, nieuwe printable. Ik ben dus lekker gaan tekenen voor Moederdag. En het is een download met een beetje kleur erin geworden. Schokkend wel he, haha!

moederdag gratis printables

Ik maakte eigenijk twee printables: een ‘vaasje’ en een kaart. Zo maak je het Moederdag-ontbijt super snel en simpel éxtra leuk!

Moederdag cadeau-inspiratie

Een notitieblokje kun je natuurlijk praktisch gebruiken voor de boodschappen, maar ook lieve briefjes naar elkaar of de uitspraken van je kind kun je er prima op noteren. Een leuk Moederdag-cadeautje dus!

Speciaal voor Moederdag paste ik de prijzen van de notitieblokjes in mijn shop aan. Je bestelt een uniek blokje voor slechts €2,95!

moederdag cadeautje printable en notitieblokje copy

Moederdag printable downloaden

Voor deze diy hoef je niks moeilijks te doen. Het is een kwestie van printen, een beetje knippen, dubbelvouwen en klaar! Ook heel gemakkelijk als last minute redding dus :).

De bestanden kun je gratis downloaden via onderstaande links.

Verdient mama toch wat extra’s? Check dan even de mid-season sale op sieraden en accessoires

Printable Moederdag kaart

Printable Moederdag ‘vaasje’

PS spot je ook het doosje met lekkers? Dat is de printable van komende vrijdag! (Dat doosje dan he…) Houd dus mijn blog in de gaten!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable, kids design of speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij enorm. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

2 Comments

2 Comments

 1. Debby Barcelonamom.com

  4 mei 2018 at 09:35

  Wat een super leuk idee deze printables. Ga zeker een hint aan de vader van de kids geven 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

INSTAMIX

 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Printable nog maar een week of twee en dan
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top