Connect with us

Gratis easy printables voor Moederdag die het ontbijt éxtra leuk maken

feestdagen

Gratis easy printables voor Moederdag die het ontbijt éxtra leuk maken

Het is momenteel niet moeilijk een nieuwe printable te bedenken, feestjes en dus onderwerpen genoeg in het voorjaar. Na Pasen en Koningsdag is het nu de beurt aan Moederdag! En oh how that brings back memories. Een gratis download voor Moederdag was namelijk de aller-allereerste printable die ik maakte.

De eerste printable die ik maakte

Even een trip down memory lane dan. Dit was ‘m, mijn eerste printable. Een minimalistische Moederdag kleurplaat. Nog steeds leuk, toch? Laat je kindje zich erop uitleven met kleurtjes, verf of stickers en het wordt een gezellig creatief cadeautje. Maar zelfs alleen printen en inlijsten is al een leuk Moederdagcadeau.

moederdag printable mom wow voorbeeld MINIMIXTAPE

Deze Moederdag kleurplaat download je hier.

De nieuwe Moederdag printable(s)

Maar goed, het was tijd voor een nieuwe Moederdag printable. Een iets ‘ingewikkeldere’. Ik ben lekker gaan tekenen, en het is een download met een beetje kleur erin geworden. Schokkend wel he, haha!

Ik maakte eigenijk twee printables: een ‘vaasje’ en een kaart. Gewoon, omdat ik inspiratie had. De printables zijn ideaal om – zelfs last minute – het Moederdag-ontbijt super snel en simpel éxtra leuk te maken.

moederdag gratis printables

moederdag cadeautje printable en notitieblokje copy

Moederdag cadeau-inspiratie

Deze cadeautip moet ik even met je delen. Crea8, een sociale onderneming die jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt helpt om hun talenten te ontwikkelen, ontwierp het perfecte Moederdagcadeau. De #lovedbyme ketting. Deze ketting heeft een hartjes-hanger gebaseerd op je eigen ontwerp. Jij – of je kind – tekent een hartje en dat wordt met een laser precies zo uitgesneden zoals het getekend is. Super natuurlijk om een door je kind getekend hartje te kunnen dragen. Er is ook een #lovedbyme ketting voor moeder en dochter. Heel speciaal!

Moederdag printable downloaden

Voor deze Moederdag diy hoef je niks moeilijks te doen. Het is een kwestie van printen, een beetje knippen, dubbelvouwen en klaar! Ook heel gemakkelijk als last minute redding dus :).

De bestanden kun je gratis downloaden via onderstaande links.

Printable Moederdag kaart

Printable Moederdag ‘vaasje’

PS spot je ook het doosje met lekkers? Die gratis Moederdag printable vind je hier.

x Anniek

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

4 Comments

4 Comments

  1. Debby Barcelonamom.com

    4 mei 2018 at 09:35

    Wat een super leuk idee deze printables. Ga zeker een hint aan de vader van de kids geven 😉

  2. Pingback: 'Zin in de lente'-lijst: 33 dingen om te doen in het voorjaar - minimixtape

  3. Pingback: Printable doosje om een Moederdag-cadeautje in te stoppen - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in feestdagen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top