Connect with us

Gratis easy printables voor Moederdag die het ontbijt éxtra leuk maken

feestdagen

Gratis easy printables voor Moederdag die het ontbijt éxtra leuk maken

Het is momenteel niet moeilijk een nieuwe printable te bedenken, feestjes en dus onderwerpen genoeg in het voorjaar. Na Pasen en Koningsdag is het nu de beurt aan Moederdag! En oh how that brings back memories. Een gratis download voor Moederdag was namelijk de aller-allereerste printable die ik maakte.

De eerste printable die ik maakte

Even een trip down memory lane dan. Dit was ‘m, mijn eerste printable. Nog steeds leuk, toch? Laat je kindje zich erop uitleven met kleurtjes, verf of stickers en het wordt een gezellig creatief cadeautje. Maar zelfs alleen printen en inlijsten is al een leuk Moederdagcadeau.

moederdag printable mom wow voorbeeld MINIMIXTAPE

Deze kleurplaat download je hier.

De nieuwe Moederdag-printable

Maar goed, nieuw jaar, nieuwe printable. Ik ben dus lekker gaan tekenen voor Moederdag. En het is een download met een beetje kleur erin geworden. Schokkend wel he, haha!

moederdag gratis printables

Ik maakte eigenijk twee printables: een ‘vaasje’ en een kaart. Zo maak je het Moederdag-ontbijt super snel en simpel éxtra leuk!

Moederdag cadeau-inspiratie

Een notitieblokje kun je natuurlijk praktisch gebruiken voor de boodschappen, maar ook lieve briefjes naar elkaar of de uitspraken van je kind kun je er prima op noteren. Een leuk Moederdag-cadeautje dus!

Speciaal voor Moederdag paste ik de prijzen van de notitieblokjes in mijn shop aan. Je bestelt een uniek blokje voor slechts €2,95!

moederdag cadeautje printable en notitieblokje copy

Moederdag printable downloaden

Voor deze diy hoef je niks moeilijks te doen. Het is een kwestie van printen, een beetje knippen, dubbelvouwen en klaar! Ook heel gemakkelijk als last minute redding dus :).

De bestanden kun je gratis downloaden via onderstaande links.

Verdient mama toch wat extra’s? Check dan even de mid-season sale op sieraden en accessoires

Printable Moederdag kaart

Printable Moederdag ‘vaasje’

PS spot je ook het doosje met lekkers? Dat is de printable van komende vrijdag! (Dat doosje dan he…) Houd dus mijn blog in de gaten!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable, kids design of speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij enorm. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Debby Barcelonamom.com

    4 mei 2018 at 09:35

    Wat een super leuk idee deze printables. Ga zeker een hint aan de vader van de kids geven 😉

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in feestdagen

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

NIEUW: PRINTABLE JUNGLE WEEKPLANNER VOOR EEN PRIKKIE

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenBack to school NL
To Top