Connect with us

Kinderkamerinspiratie: een hemel van klamboe

Kinderkamer

Kinderkamerinspiratie: een hemel van klamboe

Onlangs kochten we voor Lis een klamboe. Een anti-muggenspray deed ‘t ‘m namelijk niet. En zo hadden we een aantal nachten een bang meisje bij ons in bed. Nu slaapt ze weer als een roosje, geniale aankoop dus. Ik moet eerlijk zeggen dat ik aanvankelijk niet erg warm werd van het idee een klamboe op te hangen. Maar dan is er gelukkig Pinterest, bomvol kinderkamerinspiratie. Ik had er al eens fijne kinderkamers met een hemeltje of klamboe gespot. En na wat browsen was ik helemaal om: de klamboe is een hit!

Met een klamboe heeft je kind geen last van muggen én het ziet er ook nog eens ontzettend leuk uit in de kinderkamer. Win-win dus!

Ben je ook benieuwd? Ik heb de leukste kinderkamerinspiratie met een klamboe voor je op een rij gezet. Kijk je mee?

7x klamboe in de kinderkamer

Zie je? Zo’n bedhemel staat erg lief bij ledikantjes, maar bij peuterbedden is het net zo leuk. De slaaphoekjes zien er zo gezellig en comfy uit! En zelfs bij een bedhuisje misstaat de klamboe niet. Dat had ik niet verwacht.

Een hemeltje als styling-item

De klamboe wordt ingezet als ‘gewone’ klamboe, maar ook als alternatief voor de tipi. Je kunt er een ontzettend lief hoekje in de kinderkamer mee maken. Kleedje op de grond, kussens, knuffels en een boekje erbij en heerlijk relaxen maar.

Ook zie je dat de hemeltjes er in verschillende kleuren zijn. Dat ziet er een stuk minder goedkoop uit dan de witte variant!

Welke klamboe voor de kinderkamer?

Waar koop je dan zo’n mooie bedhemel/klamboe? Het exemplaar dat je ziet op de Pinterest-afbeeldingen is denk ik deze van Cam Cam. Mooi he? Ik ging echter op zoek naar een iets lager geprijsde versie, maar wel met een kleurtje. Uiteindelijk viel de keuze op een grijze klamboe van Jollein.

Zoek je ook een klamboe, kijk dan even goed naar de grootte. Hij moet natuurlijk wel goed om het bedje heen vallen en geen gaten laten.

Wij zijn heel tevreden met onze aankoop. Alles wat de nachtrust weer terugbrengt is immers een wondermiddel voor ouders, niet ;).

Heb jij ook een klamboe in de kinderkamer hangen?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

In dit artikel staan affiliate links. Koop je iets via een van deze links, dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij hoeft er verder niets voor te doen en ik heb geen inzage in je bestelling. Ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets (maakt niet uit wat) via zo’n link bestellen.

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

POPULAIR

INSTAMIX

 • Suns out vans out picknick fun aan de
 • Herfstster probeer dat eens uit te spreken Fijn
 • Altijd een verhaaltje voor het slapen gaan en een liedje
 • Ik dacht dus dat ik het best voor elkaar had
 • Traktatie met een bijna nou ja over 15 maand
 • Dochter speelt met poppen! ithappened Okay haar Super Wings knuffels

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenSHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top