Connect with us

De scrunch bucket: is dit het meest stijlvolle emmertje ever?

Kids design

De scrunch bucket: is dit het meest stijlvolle emmertje ever?

Het is zomer, wij vertoeven momenteel zowat dagelijks op het strand… Na een artikel over hippe UV-kleding kon een blog over strandspeelgoed dus niet uitblijven. En dit design verdient het hoor; de Scrunch Bucket is wellicht het meest stijlvolle emmertje.

Design strandspeelgoed?

Het meeste speelgoed voor het strand lijkt zo ontworpen dat je het met geen mogelijkheid kwijt raakt: de kleuren schreeuwen zo hard dat over het hoofd zien gewoon geen optie is. Op zich is het niet kwijtraken van speelgoed natuurlijk een handige feature, ware het niet dat de meeste emmertjes en schepjes gewoon ronduit lelijk zijn.

Kids moeten natuurlijk gewoon lekker kunnen spelen. En zo lang ze zich goed vermaken en jij een nanoseconde rust kan pakken op je strandhanddoek, is eigenlijk alles wel prima.

Tot je het design van de Scrunch Bucket ziet.

Kidsdesign-speelgoed-Scrunch-Bucket

Maak kennis met de design emmer voor kids

De Scrunch Bucket is namelijk echt een pláátje van een emmer. In plaats van lichtgevend oranje of vanuit-de-ruimte-zichtbaar-groen, is deze emmer verkrijgbaar in fijne kleurtjes als pastelroze en -blauw, lichtgrijs en (hurray!) zwart. Daarom alleen al wil je ‘m hebben, maar dit ding heeft nog meer versiertrucs.

Kidsdesign speelgoed strand Scrunch Bucket Scrunch Bucket opvouwbare emmer kids grijs

De emmer die je opvouwt

Het emmertje is gemaakt van siliconen – en is dus flexibel. In een handomdraai frommel je ‘m samen en prop je ‘m in de strandtas of vakantiekoffer. Na je foldable zonnebril dus ook een opvouwbare emmer in je tas. Lekker praktisch!
Het materiaal is onverwoestbaar, wat de Scrunch Bucket niet alleen duurzaam, maar ook veilig maakt: geen afgebroken stukjes en bijbehorende, vaak gemeen scherpe randen aan het speelgoed.

Heb jij ook tips voor stijlvol buitenspeelgoed? Deel ze dan zeker in de comments!

De bovenstaande foto’s van de Scrunch Bucket vond ik via @pamdosal op Instagram.

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via de link kopen.

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Het bestaat! Design zandspeelgoed - en ook nog eens eco-friendly - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Nieuw fotoverslag online! Een bomvolle echt Inmiddels zijn we ruim
  • Mijn twee knappies To the moon and back  Zo
  • Hoii! Ik ben en blog nog hoor! Alleen vergeet ik
  • Countdown! Vakantie logeerpartij of dagje weg op de planning? Laat
  • Deze kleurplaat maakte ik vorig jaar voor Vaderdag Toen ik
  • Sevilla!! Wat hebben we genoten van de stad de tapas

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Kinderkleding nieuwe collectie

SHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top