Connect with us

De scrunch bucket: is dit het meest stijlvolle emmertje ever?

Duurzaam speelgoed

De scrunch bucket: is dit het meest stijlvolle emmertje ever?

Het is zomer, wij vertoeven momenteel zowat dagelijks op het strand… Na een artikel over hippe UV-kleding kon een blog over strandspeelgoed dus niet uitblijven. En dit design verdient het hoor; de Scrunch Bucket is wellicht het meest stijlvolle emmertje.

Design strandspeelgoed?

Het meeste speelgoed voor het strand lijkt zo ontworpen dat je het met geen mogelijkheid kwijt raakt: de kleuren schreeuwen zo hard dat over het hoofd zien gewoon geen optie is. Op zich is het niet kwijtraken van speelgoed een handige feature en kids moeten gewoon lekker kunnen spelen. En zo lang ze zich goed vermaken en jij een nanoseconde rust kan pakken op je strandhanddoek, is eigenlijk alles wel prima.

Tot je het design van de Scrunch Bucket ziet.

scrunch bucket zandspeelgoed tip

Hallo, design emmer voor kids!

De Scrunch Bucket is namelijk echt een pláátje van een emmer. In plaats van lichtgevend oranje of vanuit-de-ruimte-zichtbaar-groen, is deze emmer verkrijgbaar in fijne kleurtjes zoals pastelroze en -blauw, lichtgrijs en (hurray!) zwart. Daarom alleen al wil je ‘m hebben, maar dit ding heeft nog meer versiertrucs.

Kidsdesign speelgoed strand Scrunch Bucket Scrunch Bucket opvouwbare emmer kids grijs

De Scrunch Bucket kun je opvouwen

Het emmertje is gemaakt van siliconen – en is dus flexibel. In een handomdraai frommel je ‘m samen en prop je ‘m in de strandtas of vakantiekoffer. Na je foldable zonnebril dus ook een opvouwbare emmer in je tas. Lekker praktisch!

Het materiaal is onverwoestbaar, wat de Scrunch Bucket niet alleen duurzaam, maar ook veilig maakt: geen afgebroken stukjes en bijbehorende, vaak gemeen scherpe randen aan het speelgoed.

Er is ook een scrunchy schepje te koop en zelfs een gieter.

Inmiddels hebben wij al een jaar of twee een grijze en een lichtroze versie van de Scrunch Bucket in de collectie. En ze zien er – ondanks dat de emmertjes het gehele jaar buiten liggen bij ons – nog steeds goed uit. Het is ook écht handig dat de emmer zo goed tegen een stootje kan. Een aanrader dus!

Heb jij ook tips voor stijlvol buitenspeelgoed? Deel ze dan zeker in de comments!

x Anniek

In dit artikel staat een affiliate-link. Als je via deze link een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via de link kopen.

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Het bestaat! Design zandspeelgoed - en ook nog eens eco-friendly - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Duurzaam speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top