Connect with us

Origineel kraamcadeau: design tuimelaar van KIKO+

Houten speelgoed

Origineel kraamcadeau: design tuimelaar van KIKO+

Ben je op zoek naar een tof design kraamcadeautje, denk dan eens aan een tuimelaar.

Een tuimelaar, ken je dat nog? Mijn moeder heeft allemaal speelgoed van ons bewaard en daar zat ook zo’n ding tussen. Dit speelgoed kun je omduwen zo veel als je wilt als je kindje wil, maar het valt nooit echt om. Een tuimelaar heeft een verzwaarde bodem en komt daardoor steeds vanzelf weer terug omhoog. Magisch!

Kraamcadeau voor ouders die van design houden

En zo’n uitwerking heeft het dan ook op de kids: een tuimelfiguur is vaak goed voor uren speelplezier. Dat maakt het een uitstekend (kraam)cadeautje, want wie wil er nou geen zoet spelende kindjes ;). Het is daarnaast best verantwoord speelgoed, want het zou de hand-oog coördinatie verbeteren. Score.

Everybunny needs somebunny

De set houten tuimelaars van KIKO+ in de vorm van konijnen ziet er zo mooi uit dat je die cadeau wílt geven. Of eigenlijk stiekem voor je eigen kindje wilt kopen (guilty!). Heel fijn voor ouders die kidsdesign goed kunnen waarderen.

Houten speelgoed tuimelaar

Deze tuimelaars zijn prachtig in de subtiele eenvoud van het ontwerp: herkenbaar voor kleintjes, maar het laat tevens genoeg ruimte voor de fantasie van kinderen. Bijzonder is het mooie blanke hout (100% FSC hout en voorzien van het CE veiligheidskeurmerk) waarvan deze set gemaakt is.

Leuk detail: zowel het konijn met zwarte als de rabbit met witte oren heeft twee stipjes boven de staart, gebaseerd op het echte konijn van de ontwerper. Lief toch!

De KIKO+ tuimelaars hebben nog meer schattige finesses. Zo heeft het witte konijn een hartje op de wang en het zwarte konijntje een snoezig neusje. Als je de tuimelaars omduwt rinkelen ze zachtjes.

Zelfs al wordt er niet mee gespeeld, dan doen deze houten design tuimelaars van KIKO+ het prima als accessoire in de kinderkamer.

Speelde jouw kindje of jijzelf vroeger met een tuimelaar? Ik vind het stiekem erg leuk speelgoed.

De afbeeldingen die ik voor dit artikel gebruikte komen van de webshop PSikhouvanjou.

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

 

 

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top