Connect with us

Minimalistische houten puzzel in de juiste kleuren

Houten speelgoed

Minimalistische houten puzzel in de juiste kleuren

Wat ben ik toch gecharmeerd van de ontwerpstijl van Chloe Fleury. Zo mooi clean en kleurrijk. Maar dan kleurrijk met precies de juiste kleuren. Zodat zelfs ik, als halsstarrige liefhebber van zwart/wit, ontzettend hebberig word van haar fleurige design.

Een tijdje geleden schreef ik al een blog over de fantastische papieren dierenkoppen die ze maakt. Papieren wanddecoratie die je zelf in elkaar moet zetten is hip. De koppen van Chloe Fleury zijn zo fraai door de combinatie van het minimalistisch design en de lekkere snoepkleurtjes.

Dat geldt ook voor haar nieuwe product. Een houten puzzel! Een stuk makkelijker in elkaar te zetten dan de papieren dierenkoppen – al zal je 2+ jarige daar misschien anders over denken :).

De vorm van de puzzel is een konijn (sowieso een pluspunt), de vormgeving is clean als een pas gedweilde vloer, de stukjes zijn geverfd in koraal, roze en mint. En weer voel ik spontane liefde. Mooi!

Pastelkleurige puzzel kinderen 2 jaar minimalistisch Mintkleurige puzzel minimalistisch Chloe Fleury

Deze minimalistische houten puzzel is beschikbaar in twee verschillende kleurcombinaties, dus dat wordt nog moeilijk kiezen. Tot nu toe toont ons meisje maar matige interesse in puzzels. Dus ik moet nog even wachten tot deze pastelkleurige beauty bij ons in huis kan shinen.

Is het wat voor jou?

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top