Connect with us

Fleurige dierenkoppen van Chloé Fleury

Kinderkamer

Fleurige dierenkoppen van Chloé Fleury

Papieren dierenkoppen in de kinderkamer zijn een hit, maar zo gezellig als die van Chloé Fleury zag ik ze nog niet eerder. En zelfs als verstokte monochrome liefhebber word ik behoorlijk hebberig van haar fleurige designs.

Chloé Fleury is een Franse illustratrice met serieuze paper skills. Vanuit het coole San Fransisco knipt en plakt ze de mooiste kunstwerkjes voor haar werk als prop stylist. Zo maakte ze onder andere portretten, een compleet kerstdorp, een heus reuzenrad en de meest geweldige feestdecoratie – alles van papier.

Snoepjes voor aan de muur

Daarnaast heeft ze een webshop, waar de geweldige papieren dierenkoppen te koop zijn. Wat haar designs zo leuk maakt? Zij combineert de minimalistische looks van de gevouwen wanddecoratie met lekkere snoepkleurtjes zoals mint, geel en zachtroze.

Maak je eigen DIY dierenkop

De dierenkoppen moet je dus wel zelf in elkaar zetten – maar dit wordt omschreven als ‘super easy’.

Helemaal leuk is dat je zelf de kleuren van de kop en de wandplaat kunt kiezen. Roze en geel, mint en lichtgrijs; welke kleurencombinatie zie jij het liefst?

 

Ook erg gaaf zijn de schedels in wit en zilver of goud papier. Dat minimalistisch en boho zo goed samen gaan!

chloey fleury papieren dierenkoppen - minimixtape

Olifant, vos, konijn, een hippe flamingo of een pauw? Het dierenrijk in de collectie – gecombineerd met de verschillende kleurenopties – is uitgebreid genoeg om voor keuzestress te zorgen.

Hier hangt er nog geen papieren dierenkop van Chloé Fleury aan de muur, maar hij staat zeker op de verlanglijst.

In dit artikel staan affiliate-links. Als je via een van deze links een bestelling doet, ontvang ik daarvan een klein percentage. Jij shopt gewoon je toffe spul zoals je gewend bent, maar ondertussen help je mij deze site te blijven vullen. Bij deze wil ik je daarom alvast ontzettend bedanken mocht je iets via één van de links kopen.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Minimalistische houten puzzel in de juiste kleuren - minimixtape

  2. Pingback: Toffe muurstickers van Studio Ditte - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top