Connect with us

Etsy cadeaugids: de leukste shops met speelgoed en kinderkamerdecoratie

Houten speelgoed

Etsy cadeaugids: de leukste shops met speelgoed en kinderkamerdecoratie

Wanneer heb jij nog iets uit, zeg, Letland, gekocht? Wees gerust, niet dat je dat had moeten doen hoor. En je hebt ook geen trend gemist ofzo. De reden dat ik het vraag is dat jij waarschijnlijk, net als ik, ook op zoek bent naar originele cadeaus. En dat is waar Etsy om de hoek komt kijken. Op dit platform koop je de leukste kinderkamer decoraties en speelgoed. Veelal handgemaakt. En van over de hele wereld. Wist jij bijvoorbeeld dat er fantastisch houten speelgoed in Letland, Oekraïne en Rusland gemaakt wordt?

Cadeaugids: 12x toffe Etsy shops

‘It’s the most wonderful time…’ Zit ie ook gelijk bij jou in je hoofd? Heerlijk he. Speciaal daarom een fijne cadeaugids met de beste vondsten van Etsy. Dat is extra leuk shoppen, want je koopt van een creatieveling die zijn of haar producten met extreem veel liefde maakt.

1. Mashroom kids

Zoek je nog kinderkamer decoratie waar je blij van wordt? Ik bespaar je het zoeken. Bij Etsy shop Mashroom kids vind je heerlijke versiering voor de muren van de kinderkamer. Ik werd spontaan verliefd op de kleine pompoms van tule!

mashroom kids etsy shop

2.Colette Bream

“Colorful, cozy knits & wooly friends.” Er is zo veel gezelligheid in de shop van Colette Bream! De gebreide knuffels hebben dezelfde stijl als Donna Wilson, wat gekker. Dat, en een hele hoop kleur, vind je terug in deze shop. Van te gekke beanies tot leuke spelletjes en heerlijk quirky knuffels.
Neem hier een kijkje bij Colette Bream op Etsy.

colette bream etsy

3.Oh Frankie Handmade

Vooral de banners van Oh Frankie Handmade vind ik heel leuk. Gedecoreerd met pompoms in allerlei kleurtjes fleurt zo’n banner de muur van de kinderkamer zeker op.

4. NoodledollNelly

Zit je klaar? Want hier wil je echt álles hebben. Ik wel tenminste. Bij NoodledollNelly vind je kinderkamer decoratie met eenhoorns, regenbogen en pompoms in de leukste kleurtjes. (Maar ook batman, vosjes en vleermuizen hoor.) Het liefst had ik alle foto’s uit de shop in mijn blog geplakt, maar ehm, bekjk de producten gewoon bij NoodledollNelly zelf.

noodledollnelly etsy cadeaugids

5. Mielasiela houten speelgoed

Ik schreef al eens eerder een blog over Mielasiela’s houten speelgoed. En ze verdienen ook zeker een vermelding in deze lijst. De titel van mijn blog destijds was niet voor niks ‘de mooiste houten dieren en figuurtjes die ik tot nu toe zag‘. Het houten speelgoed van Mielasiela is écht prachtig. Het hout voelt zacht en is perfect afgewerkt. Daarnaast spreekt mij het design van deze houten figuren erg aan. Wij hebben een aantal houten figuurtjes thuis en ik ben er ontzettend trots op!
Klik hier om naar de Etsy shop van Mielasiela te gaan.

6. Wood and Yarn Toys

Balansspellen kende je vast al wel, maar zo leuk als deze zag ik ze nog niet. Lekker sterren en rakketten stapelen bijvoorbeeld. Wood and Yarn Toys komt uit Oekraine. De kans dat iemand anders hetzelfde cadeautje geeft als jij is dus nihil. Topper voor kerstkindjes: de stapeltoren in de vorm van een kerstboom!

woond and yarn toys etsy

7. Creepy and Cute handgemaakte knuffels

Maike maakt lieve knuffels voor jongens en meisjes – met de hand. Elke keer als ik ze zie, verbaas ik me erover dat iemand dit kan maken. Zien ze er niet uit om eh, te knuffelen? De knuffels met tutu vind ik geweldig, maar ook voor jongens is er keuze genoeg in zachte vriendjes.
Hier ga je naar de Etsy shop Creepy and Cute.

creepyandcute handgemaakte knuffelbeesten

8. Sara Carr originele knuffels

Slakjes, dino’s, paddestoelen, een koala of een kuikentje; in de Etsy shop van Sara Carr vind je allerlei niet zo standaard knuffelbare vriendjes.

sara carr etsy

9. KittyPomPom

Valt het op dat ik iets heb met pompoms? De handgemaakte banners met vrolijke kleurtjes en pompoms vind ik echt onweerstaanbaar leuk. Hier ga je naar de Etsy shop van KittyPomPom.


10. Woodthinks

Dit zal de eerste puzzel van je kind maar zijn. Wauw! Dat is eens wat anders dan de doorgaans niet om aan te zien noppenpuzzels. Woodthinks heeft nog veel meer geweldig houten speelgoed in de shop.

woodthinks etsy

11. WoodenToysWorkshop

Ik kwam WoodenToysWorkshop tegen door de tumi ishi stapelstenen die ze verkopen. Daarnaast maken ze nog veel meer educatief houten speelgoed. Deze magnetische tandwielen zullen kinderen van alle leeftijden (en zelfs hun papa’s) wel kunnen boeien. En dit komt dus uit Rusland, wat ik stiekem wel erg tof vind.

cadeaugids etsy

12. Raduga Grez

Raduga Grez had ik al wel eens gezien bij Eerlijk-Speelgoed.nl, maar wordt dus ook verkocht via Etsy. Het houten speelgoed van dit hippe Russische merk is prachtig gemaakt en uitgevoerd in fijne kleurtjes. Dit theesetje bijvoorbeeld, is toch om van te smullen?!

Wil je nog meer tofs ontdekken? Typ eens ‘Montessori speelgoed’ in op Etsy. Reken maar dat je een stapel toffe shops ontdekt die allemaal houten speelgoed maken!
Ik vind Etsy een heerlijk platform om nieuwe producten te ontdekken en te shoppen. Koop jij wel eens via Etsy?

x Anniek

Volg mij op Facebook, Instagram of Pinterest voor meer inspiratie!

 

Continue Reading
Advertisement
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

 1. Nicole Orriëns

  16 november 2018 at 11:40

  Ik klikte op deze post vanwege de foto van het serviesje. Ik zou dat zo kopen als het in een volwassen versie beschikbaar was.

  • Anniek

   21 november 2018 at 00:00

   Ja is dat niet een geweldig setje! Ik zou het bijna aanschaffen gewoon als woonaccessoire, haha.

   PS dankjewel dat je zo regelmatig een reactie achterlaat. Ik lees ze allemaal en waardeer het enorm (in de uitvoering van antwoorden gaat nog wel het een en ander mis, oeps)!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top