Connect with us

Kinderkamer inspiratie met gietvloeren

Kinderkamer

Kinderkamer inspiratie met gietvloeren

Een gietvloer. Het is de vloer van mijn dromen. Toen wij ons huis kochten was een gietvloer vanwege het budget geen optie, maar wat blijf ik er van dromen. En omdat ik het leuk vond weer eens een inspiratie artikel te maken, vandaag een blog vol kinderkamer inspiratie met gietvloeren.

Waarom vind ik een gietvloer zo mooi?

Hoewel ik ons huis een beetje meer boho probeer te maken, vind ik een gietvloer nog steeds de mooiste basis die er is voor een woning. Het effect van die naadloos gegoten vloeren is zo ruimtelijk en clean. Geweldig. Het lijkt ook wel of het interieur stukken beter uitkomt op zo’n vloer. Werkelijk elk plaatje van een interieur met gietvloer vind ik mooi. Alsof het niet meer uit maakt wat je voor meubels op de vloer zet. Zo wordt Instagrammable stylen wel heel makkelijk, haha.

Overigens lijkt het alsof een gietvloer alleen maar strak en industrieel kan zijn, maar dit hoeft niet. Juist de combinatie van zo’n strakke laag met bijvoorbeeld rotan of stof vind ik heel spannend en mooi. Hij zou dus prima passen bij mijn boho-intenties. Eigenlijk is zo’n vloer een fijne basis voor iedere woonstijl.

Gietvloer in de kinderkamer

Een gietvloer is niet alleen maar leuk voor de woonkamer, maar ook – of misschien wel júist – de kinderkamer knapt er van op. Daarnaast heeft een gietvloer veel voordelen die van pas komen wanneer er kindjes in je woning rondhobbelen.

Ze zijn bijvoorbeeld antibacterieel en gemakkelijk schoon te houden. Beetje swifferen, dweil erover en klaar. Knoeien is niet erg wat érg fijn is wanneer je kind leert eten/drinken uit een beker/plassen op de wc/modderschoenen uitdoen voor hij/zij naar binnen loopt. Er is geen groot onderhoud nodig. En het is een fijne vloer om op te spelen en te leren lopen.

Kinderkamer inspiratie!

Genoeg gepraat, tijd voor plaatjes! Gietvloeren zijn leverbaar in een scala aan kleuren, dus wat je thema voor de kinderkamer ook is, je vindt een kleur die erbij past. Ik zag ergens een lichtroze vloer! Al heb ik zo’n vermoeden dat grijs toch de meest populaire kleur is. Kijk maar eens mee naar de kinderkamer inspiratie met gietvloeren.

gietvloer in de speelhoek gietvloer in de kinderkamer kinderkamer inspiratie met gietvloeren speelhoek kinderkamer met gietvloeren jongenskamer met gietvloer kinderkamer inspiratie kinderkamer tipibed met gietvloer kinderkamer inspiratie met gietvloeren

Photo credits: Van Hollandse Bodem

Deel jij mijn liefde voor gietvloeren, al dan niet in de kinderkamer?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top