Connect with us

‘Griezelige en schattige wezens en miniaturen’ Kende je deze knuffels al?

Speelgoedtips

‘Griezelige en schattige wezens en miniaturen’ Kende je deze knuffels al?

Toen ik afbeeldingen aan het uitzoeken was voor dit blog, bleef ik maar foto’s toevoegen. Het kiezen van een favoriet is bijna onmogelijk; wat een ontzettend lieve knuffels maakt Maike, a.k.a CreepyandCute.

Maike maakt ‘griezelige en schattige wezens en miniaturen’.

Als jong kind al wilde ze geen verpleegster, moeder of leraar worden, zoals de meeste meisjes, maar poppenspeler bij de Jim Henson Studio’s. Het pakte niet helemaal zo uit, maar met het maken en verkopen van pluchen knuffels komt ze aardig in de buurt van haar droom als vierjarige. Ze verkoopt haar creaties op Etsy onder de naam CreepyandCute.

Handgemaakte popjes

handgemaakte popjes handgemaakte poppen

Alle knuffels van CreepyandCute worden dus met de hand gemaakt, door Maike zelf. Dat maakt ze toch extra liefdevol voor je kleintje?

Deze popjes met jurkjes hebben lekker neutrale gezichtjes en de rok kan ook uit, dus je kleintje kan er van alles mee verzinnen.

Wezens en knuffels voor jongens en meisjes

handgemaakte knuffels jongens

Met bovenstaande foto’s valt het kwartje ‘wezens’. Want ja, hoe moet deze cuties nou omschrijven? Ze zien er wel ontzettend knuffelbaar uit en zullen zowel voor jongens als meisjes vast fijne vriendjes zijn.

Knuffelbare beestjes

handgemaakte knuffelbeesten kat lam konijn tutu handgemaakte knuffel vos design

Maar nu, deze knuffels stalen pas echt mijn hart. En dan vooral het katje met tutu. Ze zien er zó ontzettend knuffelbaar uit. Té lief, toch! Lis is ook echt een knuffelbeesten-meisje en ik zie haar al lopen met zo’n lieverd in haar armen. En ook het Kawaii-vosje vraagt toch gewoon om een knuffel?

De handgemaakte knuffels van CreepyandCute shop je via Etsy.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top