Connect with us

3x thuiswerkplek inrichten met lockerkasten

Momlife

3x thuiswerkplek inrichten met lockerkasten

Je weet misschien wel dat ik zelfstandig ondernemer ben (Niet? Als je het leuk vindt kun je hier ‘Wie is de mama achter Minimixtape‘ lezen). Dat betekent mede dat ik vaak vanuit huis werk. Ik vind dat echt luxe, maar mijn lief en ik zijn het er wel over eens dat ons kantoor aan huis momenteel niet meer als een fijne werkplek voelt. Het kan beter! We willen dus wel wat veranderen.

En waar kun je nu beter zoeken naar interieur-inspiratie dan op Pinterest? Ik maakte zelfs al een bord aan met ‘werkplekken’, waar ik alle afbeeldingen die me aanspreken op pin. Als een soort moodboard. Tijdens het pinnen viel het me op dat een locker een graag geziene gast is in thuiswerkplekken. En dat snap ik wel, want het zijn karakteristieke kasten.
Naast de vintage lockerkast zijn er nog meer toffe lockers die erg leuk zijn voor een thuiswerkplek. Want laten we wel wezen, het blijft wel een kantoor aan huis, dus het mag (wat mij betreft dan) wel een beetje huiselijk blijven.

Er is dus veel meer mogelijk met lockers dan je misschien dacht. Vandaag daarom een inspiratieblog met lockers voor de thuiswerkplek.

Vintage lockerkast in je kantoor

Ik denk dat dit wel de meest bekende lockerkasten voor je interieur zijn. Ze zijn ook erg mooi voor een thuiswerkplek, juist omdat ze niet zo’n extreem zakelijke uitstraling hebben. Je kunt dus een lekker knus kantoor maken.

vintage lockerkast in je kantoor aan huis

Lockerkast met houten deuren

Wist jij dat er lockerkasten met houten deuren zijn? Ik ontdekte ze dus via Pinterest. En wat zijn ze gaaf! De combinatie van staal en hout vind ik prachtig. Zeker voor een thuiswerkplek, waar zakelijk en huiselijk verenigd mag worden, is dit een hele mooie kast.

Een gekleurde locker fleurt je thuiswerkplek op

Grijs is ook maar grijs. Wat dacht je van zuurstokroze of zonnebloemgeel voor je kast? Al staat de locker tot de nok toe vol met saaie papieren, met een kek kleurtje transformeer je alle zakelijke rompslomp tot de eyecatcher van je werkplek.
lockerkast kantoor aan huis thuiswerken mama blogger

Ben je benieuwd naar meer inspiratie of de verandering van ons kantoor aan huis? Ik kan niet beloven dat we op korte termijn wat aanpassen, maar misschien vind je het ondertussen leuk mijn Pinterest bord ‘Werkplekken’ te volgen.

Heb jij ook een thuiswerkplek? En wat heb je daar voor kast staan?

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

1 Comment

1 Comment

 1. Luc van de Wiel

  31 maart 2018 at 10:46

  Goede tip, ik heb alleen geen plek voor lockerkasten…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

INSTAMIX

 • Candy store Maar even serieus wie vindt boekwinkels ook
 • Kermisklantje Mama waarom gaat de zon onder? En waar
 • Printable nog maar een week of twee en dan
 • Verrast Ik was niet echt van de vakantieparken maar
 • Not so white De witte wanden van Lis kamer
 • Superei 4 jaar geleden waren jouw armpjes om mijn

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top