Connect with us

3x thuiswerkplek inrichten met lockerkasten

Momlife

3x thuiswerkplek inrichten met lockerkasten

Je weet misschien wel dat ik zelfstandig ondernemer ben (Niet? Als je het leuk vindt kun je hier ‘Wie is de mama achter Minimixtape‘ lezen). Dat betekent mede dat ik vaak vanuit huis werk. Ik vind dat echt luxe, maar mijn lief en ik zijn het er wel over eens dat ons kantoor aan huis momenteel niet meer als een fijne werkplek voelt. Het kan beter! We willen dus wel wat veranderen.

En waar kun je nu beter zoeken naar interieur-inspiratie dan op Pinterest? Ik maakte zelfs al een bord aan met ‘werkplekken’, waar ik alle afbeeldingen die me aanspreken op pin. Als een soort moodboard. Tijdens het pinnen viel het me op dat een locker een graag geziene gast is in thuiswerkplekken. En dat snap ik wel, want het zijn karakteristieke kasten.
Naast de vintage lockerkast zijn er nog meer toffe lockers die erg leuk zijn voor een thuiswerkplek. Want laten we wel wezen, het blijft wel een kantoor aan huis, dus het mag (wat mij betreft dan) wel een beetje huiselijk blijven.

Er is dus veel meer mogelijk met lockers dan je misschien dacht. Vandaag daarom een inspiratieblog met lockers voor de thuiswerkplek.

Vintage lockerkast voor je thuiswerkplek

Ik denk dat dit wel de meest bekende lockerkasten voor je interieur zijn. Ze zijn ook erg mooi voor een thuiswerkplek, juist omdat ze niet zo’n extreem zakelijke uitstraling hebben. Je kunt dus een lekker knus kantoor maken.

vintage lockerkast in je kantoor aan huis

Lockerkast met houten deuren

Wist jij dat er lockerkasten met houten deuren zijn? Ik ontdekte ze dus via Pinterest. En wat zijn ze gaaf! De combinatie van staal en hout vind ik prachtig. Zeker voor een thuiswerkplek, waar zakelijk en huiselijk verenigd mag worden, is dit een hele mooie kast.

Een gekleurde locker fleurt je thuiswerkplek op

Grijs is ook maar grijs. Wat dacht je van zuurstokroze of zonnebloemgeel voor je kast? Al staat de locker tot de nok toe vol met saaie papieren, met een kek kleurtje transformeer je alle zakelijke rompslomp tot de eyecatcher van je werkplek.
lockerkast kantoor aan huis thuiswerken mama blogger

Heb jij ook een thuiswerkplek? En wat heb je daar voor kast staan?

x Anniek

Dit artikel bevat een samenwerking.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Luc van de Wiel

    31 maart 2018 at 10:46

    Goede tip, ik heb alleen geen plek voor lockerkasten…

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Momlife

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top