Connect with us

De liefste broodtrommelbriefjes voor je kind + gratis download

Printables

De liefste broodtrommelbriefjes voor je kind + gratis download

Ik probeer altijd een beetje een feestje te maken van de lunch op school. Zo kocht ik expres een broodtrommel met verschillende vakjes, dat ‘dwingt’ me om er wat leuks in te stoppen. Naast de boterham gaan er bijvoorbeeld stukjes komkommer, wat rozijntjes of een Babybel kaasje in. Nu de vijfdaagse schoolweken weer voor de deur staan, leek het me leuk om voor wat extra aanmoediging te zorgen. Samen met dochterlief maakte ik daarom deze broodtrommelbriefjes download.

De liefste lunch op school

Een beetje extra gezelligheid naar school? Snij het brood eens anders, zet er een gezellige caketopper in (bijvoorbeeld deze panda of unicorn) of gebruik deze gratis broodtrommelbriefjes download om eenvoudig de liefste lunch te maken.

broodtrommel briefjes maken gratis download

Broodtrommelbriefjes of broodbriefjes maken

De broodbriefjes maakte ik samen met mijn dochter. Ze heeft me verteld welke plaatjes ik moest tekenen – het lieveheersbeestje, de spin en de ster waren haar idee. Ook had ze veel ideeen over de kleuren, maar omdat ik ‘roze, felroze en hardroze’ niet zo neutraal vond 😉 heb ik daar mijn eigen draai aan gegeven.
Het half gekleurde ontwerp gebruikte ik ook voor de memory, een tip uit het 19-delige spelletjespakket.

Het principe is simpel: print de briefjes uit en stop er eentje in de broodtrommel. Je zou ze ook nog kunnen lamineren, dan kun je ze hergebruiken.

Broodtrommelbriefjes printen

Veel succes weer met de schoolrun!

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top