Connect with us

Origineel doen? Denk eens aan een fotocadeau voor kinderen!

Speelgoedtips

Origineel doen? Denk eens aan een fotocadeau voor kinderen!

Fotocadeaus ken je vast, een mok of tablethoesje met een eigen foto erop gedrukt. Het zijn producten die erg leuk zijn voor jezelf – zo liet ik eens een vakantiefoto op een bloempot afdrukken, daar kijk ik nog steeds met plezier naar – of als cadeautje. En ook als cadeau voor kinderen. Ja! Een fotocadeau voor kinderen is altijd origineel en er is genoeg keuze in producten. Lees maar mee!

In de tijd van Sinterklaas en Kerst – en in ons geval ook nog een verjaardag – is een beetje cadeauinspiratie heel welkom. Er is natuurlijk genoeg te koop, maar wat is nu echt leuk?

Zelf neig ik steeds meer naar duurzaam, op wat voor manier dan ook. Dat kan zijn qua materiaal waarvan het gemaakt is, maar ik probeer ook ‘betekenisloze’ cadeautjes te vermijden.

Met zo veel aanbod is het verleidelijk om voor prullaria te vallen, maar uiteindelijk is een cadeautje waarover is nagedacht veel leuker. En precies daarom vond ik de fotocadeaus voor kinderen zo leuk.

Wat druk je af op een fotocadeau voor kinderen

Hoe leuk vindt jouw kind het om zijn of haar eigen naam tegen te komen?

Precies. Een gepersonaliseerd cadeau kan dus ook al ‘gewoon’ een product met naam erop zijn. Kun je ook een afbeelding toevoegen, denk dan eens aan een foto van de verjaardag, een vakantiekiekje of maak een foto van een van de laatste knutselwerkjes en laat die afdrukken op het fotocadeau voor kinderen.

5x fotoproducten voor kinderen

In samenwerking met Smartphoto zet ik een aantal fotoproducten voor kinderen op een rij. We werkten al eens eerder samen omdat ik op deze website echt verrast werd door de producten die je van een foto kunt laten voorzien. Kijk maar eens naar onderstaande opties, tof toch?

Een kinderbord met naam en foto

Deze heb ik zelf getest. Ik vind dit een ontzettend leuk product: praktisch en door het personaliseren ook erg cadeauwaardig.
Dochterlief tekent regelmatig kunstwerken op de iPad en ik besloot een van die kunstwerken te gebruiken om een kinderbord mee te bedrukken. Ze is namelijk nogal dol op spinnen – heeft ze no way van mij – dus het leek mij voor haar heel leuk om haar boterham van een spinnenbord te eten. En inderdaad, groot succes. Wellicht ook een tip voor moeilijke eters?

fotocadeaus kinderen feestdagen

Kinderschort met eigen naam

Een cadeau in de categorie ‘met eigen naam erop is alles leuker’ is een kindershort met bedrukking. Is jouw kind uren zoet in een speelkeukentje en bereidt de kleine chef de lekkerste friet-met-chocoladespinkels-gerechten? Maak het rollenspel af met het laatste stukje beleving: een short.

Kaartspel (memory, vier-op-een rij of kwartet)

Het zijn de successpelletjes: memory, kwartet, vier-op-een-rij. Leuk om te spelen, gezien het formaat en vermaak heel handig om mee te nemen en gezellig om samen te doen. Deze spelletjes kun je ook personaliseren, wat ze nog leuker maakt. ‘Mag ik van jou… papa op vakantie?’ Hilarisch! Zelfs de originele MyUno kun je laten voorzien van eigen foto’s.

Schoolspullen met eigen naam

Nu wij zelf een bijna-basisschoolganger in huis hebben zie ik weer hoe leuk schoolspullen zijn voor een kind. En ik herinner het me ook van toen ik zelf op school zat. Schoolspullen met een afbeelding er op van iets wat favoriet is bij je kind zullen zeker in goede aarde vallen.

En je kunt heel veel leuks personaliseren, de brooddoos of etui bijvoorbeeld, maar wat dacht je van een drinkfles? Deze thermosfles is hartstikke duurzaam en je kunt ‘m laten voorzien van een print, naam en/of eigen foto.

Kinderboek met eigen naam EN foto

Dit product vond ik zo grappig, dat moest ik testen. Een kinderboek met de naam van je kind is al erg origineel, maar een voorleesboek met de naam én foto van je kind wilde ik graag zien.

fotocadeau kinderboek met naam en foto

Er is keuze uit verschillende verhaaltjes, ik koos voor een boek over een dagje naar het strand. Naast het invoeren van de naam kun je dan ook een foto uploaden. Gelukkig krijg je ook een preview, zodat je kunt zien of de gekozen foto een beetje past in het verhaal. Je kunt zelfs nog verschillende gezichtsvormen en kapsels kiezen om het hoofd redelijk gelijkend met een kinderhoofd te maken.

Het resultaat is best hilarisch vind ik. En dochterlief ook, die vond het uiterst grappig om haar eigen hoofd in het hele verhaal terug te zien komen, zeker in combinatie met haar naam. Een succes dus! Het boek is er in twee verschillende groottes, voor verschillende budgetten.

fotocadeau voor kinderen inspiratie feestdagen

Grappig he?

Heb jij wel eens aan een fotocadeau voor kinderen gedacht?

x Anniek

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top