Connect with us

Cadeau voor kinderen: tips voor als je het echt niet meer weet

Speelgoedtips

Cadeau voor kinderen: tips voor als je het echt niet meer weet

‘Ze hebben al zo veel!’ Vind jij een cadeau voor kinderen kopen soms ook zo’n uitdaging? Hoe ouder kindjes worden, hoe ingewikkelder het vraagstuk kan zijn. Gelukkig weet het internet raad. En omdat de decembermaand eraan komt en jij inspiratie kunt gebruiken heb ik vandaag een blogpost bomvol originele en leuke cadeaus voor kinderen.

Cadeau voor kinderen die knutselen

Een van de tofste DIY sets die ik ooit zag: maak je eigen muziekdoosje. In de set zitten papieren stroken, een gaatjesknipper en natuurlijk een muziekdoosje. Door zelf gaatjes in het papier te knippen maak je kind de mooiste liedjes.

Cadeau voor kinderen die bouwen

Is jouw beoogde cadeau-ontvanger een rasechte bouwer? Voor LEGO-liefhebbers is Block Tape een succesnummer. Als de limieten van ‘normale’ LEGO bouwwerken wel een beetje bereikt zijn, pak je het tape erbij en bouw je daarop verder. Zo kun je zelfs prachtige bogen bouwen.

Voor iets kleinere bouwers zijn lichtgevende bouwstenen vast een hit. Deze mochten wij testen en het toffe is: ze passen op Duplo of alternatieven daarvan! Zo kun je dus echt geweldige bouwwerken maken. Maar ook zonder extra stenen is deze set erg leuk. Door de bouwstenen op het basisdeel te klikken, lichten ze op. Als de stenen in verbinding staan met elkaar, ontstaat een lichtgevend bouwwerk. Manlief bouwde een hartje voor dochterlief. Ze vond het zo leuk dat deze als nachtlampje naast haar bed moest. (Ideaal is dat de duurzame LED verlichting zichzelf na 15 minuten uitschakelt.)

cadeau voor kinderen blog vol itips cadeau tip voor kinderen cadeau voor kinderen lichtgevende duplo

Geef de ultieme speeltent cadeau

Een speeltent is leuk, maar hoe gaaf is een metrostelsel kruiptunnel met kaartjesloket speelhuisje? Reken maar dat deze de verbeelding van je kind zal aanspreken. In een rollenspel kunnen kids ook creativiteit en sociale interactie kwijt. En de kruiptunnel stimuleert lichaamsbeweging. Een leuk en verantwoord cadeau dus.

Cadeaus voor ontdekkers

Met een XXL bellenblaas maak je de grootste bellen die je ooit gezien hebt, wel tot 10 meter! Zo geef je niet alleen speelplezier, maar ook een stukje magie cadeau.

Of wat dacht je van een lampje in de vorm van de maan? Voor nieuwsgierige ontdekkers vast een uniek presentje. Nog zo’n hoogstandje is de Rainbow In My Room. Een vernuftige projector die een regenboog projecteert in de kamer van je kind. Bang gaan slapen is er vast niet meer bij!

Hopelijk heb je iets aan deze tips. Deze cadeaus vond ik bij webshop CoolGift.com. Waar koop jij het liefst cadeaus voor kinderen?

x Anniek

En wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top