Connect with us

Toffe muurstickers van Studio Ditte

Kinderkamer

Toffe muurstickers van Studio Ditte

Studio Ditte kende ik vooral van hun behang. Behang met vrij drukke printjes, van borden, vogelhuizen en knopen bijvoorbeeld. Niet ‘helemaal’ mijn stijl. Maar: het merk heeft dus ook muurstickers. Wist jij dat? Geen idee hoe ik hier een tijdje geleden tegenaan liep. Ik gok op een Instagram-doorkliksessie :). Maar voor mij waren de muurstickers van Studio Ditte een ontdekking, en een verrassing.

Muurstickers dierenkoppen Studio Ditte olifant

Hippe dierenkoppen voor de baby- of kinderkamer

Want hoewel het behang dus niet helemaal in mijn straatje past, vind ik de muurstickers met dierenkoppen waanzinnig gaaf. Ik dacht namelijk eerst dat het om 3d diy dierenkoppen ging. De designs lijken echt uit de muur te komen!
Niks is echter minder waar; deze toffe dierenkoppen plak je gewoon op de muur.

En kijk die ogen van de stoere wilde dieren nu eens! Daar word je toch spontaan verliefd op? Vooral de olifant met dots-print en de leeuw met kersenprint vind ik echt dotjes. Daarnaast zijn er ook een leeuw, giraffe en neushoorn.

Muurstickers dierenkoppen Studio Ditte olifant neurshoorn

Muurstickers kinderkamer Studio Ditte leeuw

Muurstickers zijn, net als posters, ideaal om de muren van de kinder- of babykamer makkelijk op te fleuren. En deze muurstickers van Studio Ditte (o.a. te koop bij bol.com) lijken mij daarop geen uitzondering.

Kende jij deze al?

 

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Kreanimo

    1 oktober 2017 at 13:35

    Nee, ik kende ze niet, maar ze zijn echt wel tof!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top