Connect with us

Ontmoet ‘grote poes miauw’ favoriete knuffel van Lis

Speelgoedtips

Ontmoet ‘grote poes miauw’ favoriete knuffel van Lis

De favoriete knuffel van je kind heb je niet voor het zeggen. Hoe zeer je ook bedacht had dat jouw kleintje dag en nacht zou rondsjouwen met designknuffel X, hoogstwaarschijnlijk is een in jouw ogen onooglijk dier het favoriete knuffelobject geworden.

Wij komen er nog redelijk vanaf met Muis en de handpopjes als blijvende lievelings. Maar er zijn ook dagen geweest dat een ‘minder mooie’ (grote aanhalingstekens!) knuffel ineens overstelpt werd met liefde van Lis en overal mee naartoe moest.

Wie in ieder geval ook een blijver is, is ‘grote poes miauw’ zoals ze ‘m zelf noemt. (Die andere geliefde kat, het kleine witte handpopje, heet ‘kleine poes miauw’.)

lievelingsknuffel originele knuffeldieren poes HEMA

Ik had dit grote roze poezenbeest zelf in een opwelling voor haar gekocht. Om me niet al te schuldig te voelen over deze impulsaankoop was de hoop dat ze ‘m zou adopteren als lieveling dus alleen nog maar groter.

Het bleek een schot in de roos. Lis kan intens knuffelen met grote poes miauw; ze slaat haar armpjes er omheen, legt haar hoofd erop en knijpt ‘m helemaal fijn. Of – ook favoriet – ze gaat er op liggen met haar hoofd. Zo lief!

Overigens leverde het feit dat twee van haar favoriete knuffels poezen zijn, al veel rare zinnen op. ‘Aai je poes maar’ is toch een vreemd commando hoor, haha.

Welke knuffel is bij jullie favoriet?

PS zie je de zitzak op de achtergrond? Daarover volgende week meer!

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top