Connect with us

Ontmoet ‘grote poes miauw’ favoriete knuffel van Lis

Kids design

Ontmoet ‘grote poes miauw’ favoriete knuffel van Lis

De favoriete knuffel van je kind heb je niet voor het zeggen. Hoe zeer je ook bedacht had dat jouw kleintje dag en nacht zou rondsjouwen met designknuffel X, hoogstwaarschijnlijk is een in jouw ogen onooglijk dier het favoriete knuffelobject geworden.

Wij komen er nog redelijk vanaf met Muis en de handpopjes als blijvende lievelings. Maar er zijn ook dagen geweest dat een ‘minder mooie’ (grote aanhalingstekens!) knuffel ineens overstelpt werd met liefde van Lis en overal mee naartoe moest.

Wie in ieder geval ook een blijver is, is ‘grote poes miauw’ zoals ze ‘m zelf noemt. (Die andere geliefde kat, het kleine witte handpopje, heet ‘kleine poes miauw’.)

lievelingsknuffel originele knuffeldieren poes HEMA

Ik had dit grote roze poezenbeest zelf in een opwelling voor haar gekocht. Om me niet al te schuldig te voelen over deze impulsaankoop was de hoop dat ze ‘m zou adopteren als lieveling dus alleen nog maar groter.

Het bleek een schot in de roos. Lis kan intens knuffelen met grote poes miauw; ze slaat haar armpjes er omheen, legt haar hoofd erop en knijpt ‘m helemaal fijn. Of – ook favoriet – ze gaat er op liggen met haar hoofd. Zo lief!

Overigens leverde het feit dat twee van haar favoriete knuffels poezen zijn, al veel rare zinnen op. ‘Aai je poes maar’ is toch een vreemd commando hoor, haha.

Welke knuffel is bij jullie favoriet?

PS zie je de zitzak op de achtergrond? Daarover volgende week meer!

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Wij hadden afgelopen weken helemaal geen vakantie maar toch heb
  • Moments to remember mijn eerste Moederdag Nu is Moederdag een
  • De laatste loodjes oh my wat een project is het
  • Misschien wel een van de leukste kinderkledingmerken van Nederland niet
  • Dear mom I love you  download deze kaart en
  • Superei  het meest persoonlijke verhaal dat ik ooit schreef

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Kinderkleding nieuwe collectie

SHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top