Connect with us

Ontmoet Muis, favoriete knuffel voor het slapen gaan

Kids design

Ontmoet Muis, favoriete knuffel voor het slapen gaan

Koopjes zijn leuk. Maar eigenlijk alleen als het gekochte item in kwestie ook echt relevant is. Iets wat je op de kop hebt getikt en vervolgens staat te verstoffen in de kast, tsja. Daar wordt je alsnog niet echt gelukkig van. De knuffel die bij Lis in bed ligt was wel een fijne score: lekker budget én ze is dikke vrienden met Muis.

Toen Lis ongeveer 8 maanden was, bedacht ik dat het fijn zou zijn als ze een vriendje zou hebben voor het slapen gaan. Die dan ook mee zou gaan als ze zou gaan logeren. Of als ze een dag bij de gastouder is.

We hebben daarom maar 1 knuffel in bed gelegd. Dat werd Muis. Ik weet niet precies meer waarom. Hij stond altijd al op haar kamer en ze lachte er lief naar. Het platte formaat was ook wel handig.

Vanaf die tijd ging Muis altijd mee naar de gastouder. Inmiddels kroelt ze er vrolijk op los met Muis en wordt hij gebruikt als kussen. Ze kan intens knuffelen, vooral met knuffelbeesten. Zo lief!

fotoboekje met favoriete knuffel voor in bed

Muis kreeg ook een plekje in het fotoboekje met favorieten wat ik voor Lis maakte na haar eerste verjaardag.

Muis blijft altijd in bed of in ieder geval op haar kamer. Als hij mee gaat naar het logeeradres, zit-ie in haar rugzak. Er is dus echt onderscheid tussen speelgoed en Muis. Wel handig hoor. Ze vindt het ook leuk ‘m zelf terug in bed te leggen. Hij hoort daar echt.

Ik kocht deze knuffel bij H&M. Voor het wanstaltige bedrag van 4,95. Met recht een koopje dus. En helemaal als ik zie hoeveel plezier Lis heeft van haar kroelmaatje.

Het wassen van Muis moet ik echt plannen. Gelukkig is-ie snel droog, dus tussen middagslaap en ’s avonds naar bed redden we wassen en drogen nét. Als het zonnetje schijnt. Of de verwarming aan kan.

Heeft jouw kleintje ook een favoriet? En heb je daar inmiddels meerdere exemplaren van? Ben ik ook wel benieuwd naar hihi.

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Ontmoet 'grote poes miauw' favoriete knuffel van Lis - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • Misschien wel een van de leukste kinderkledingmerken van Nederland niet
  • Wij hadden afgelopen weken helemaal geen vakantie maar toch heb
  • De laatste loodjes oh my wat een project is het
  • Moments to remember mijn eerste Moederdag Nu is Moederdag een
  • Dear mom I love you  download deze kaart en
  • Superei  het meest persoonlijke verhaal dat ik ooit schreef

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Kinderkleding nieuwe collectie

SHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top