Connect with us

Ontmoet Muis, favoriete knuffel voor het slapen gaan

Speelgoedtips

Ontmoet Muis, favoriete knuffel voor het slapen gaan

Koopjes zijn leuk. Maar eigenlijk alleen als het gekochte item in kwestie ook echt relevant is. Iets wat je op de kop hebt getikt en vervolgens staat te verstoffen in de kast, tsja. Daar wordt je alsnog niet echt gelukkig van. De knuffel die bij Lis in bed ligt was wel een fijne score: lekker budget én ze is dikke vrienden met Muis.

Toen Lis ongeveer 8 maanden was, bedacht ik dat het fijn zou zijn als ze een vriendje zou hebben voor het slapen gaan. Die dan ook mee zou gaan als ze zou gaan logeren. Of als ze een dag bij de gastouder is.

We hebben daarom maar 1 knuffel in bed gelegd. Dat werd Muis. Ik weet niet precies meer waarom. Hij stond altijd al op haar kamer en ze lachte er lief naar. Het platte formaat was ook wel handig.

Vanaf die tijd ging Muis altijd mee naar de gastouder. Inmiddels kroelt ze er vrolijk op los met Muis en wordt hij gebruikt als kussen. Ze kan intens knuffelen, vooral met knuffelbeesten. Zo lief!

fotoboekje met favoriete knuffel voor in bed

Muis kreeg ook een plekje in het fotoboekje met favorieten wat ik voor Lis maakte na haar eerste verjaardag.

Muis blijft altijd in bed of in ieder geval op haar kamer. Als hij mee gaat naar het logeeradres, zit-ie in haar rugzak. Er is dus echt onderscheid tussen speelgoed en Muis. Wel handig hoor. Ze vindt het ook leuk ‘m zelf terug in bed te leggen. Hij hoort daar echt.

Ik kocht deze knuffel bij H&M. Voor het wanstaltige bedrag van 4,95. Met recht een koopje dus. En helemaal als ik zie hoeveel plezier Lis heeft van haar kroelmaatje.

Het wassen van Muis moet ik echt plannen. Gelukkig is-ie snel droog, dus tussen middagslaap en ’s avonds naar bed redden we wassen en drogen nét. Als het zonnetje schijnt. Of de verwarming aan kan.

Heeft jouw kleintje ook een favoriet? En heb je daar inmiddels meerdere exemplaren van? Ben ik ook wel benieuwd naar hihi.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Ontmoet 'grote poes miauw' favoriete knuffel van Lis - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top