Connect with us

Handgemaakte knuffels van Kaatje

Speelgoedtips

Handgemaakte knuffels van Kaatje

“Wie houdt er nou niet van knuffelen?” vraagt Kaatje op haar website. Goede vraag! Okay, Lis heeft heus niet altijd zin om te kroelen (met mij), maar knuffels zijn hier zeker populair – ook als speelgoed :).

Zoektocht naar hippe knuffelbeesten

Gelukkig maar, want ik ben dol op leuke knuffelbeesten. Ik houd wel van een beetje ‘gekke’ knuffels. Met abstracte vormen of kekke kleurtjes enzo. Als het maar wel een lief snuitje heeft. Ik moet smelten als ik zo’n beestje aankijk, zeg maar.

Zo kwam ik de Knuffels van Kaatje tegen. Design van eigen bodem!

Handgemaakte beestenbende

Haar handgemaakte beestenbende bestaat uit een apenfamilie en een serie uiteenlopende dieren.

Aap Pierre, Nacho of Bowie bijvoorbeeld. En Flip de Kip, Maas de Haas, Rolf de Wolf.

Allemaal zijn ze veilig om mee te spelen, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van harde of losse materialen. Deze knuffeldieren kunnen dus echt een vriendje van je kleintje worden.

Knuffels van Kaatje unieke apen handgemaakt

Unieke knuffelbeesten handgemaakt kidsdesign Knuffels van Kaatje

De apen maakt Knuffels van Kaatje van zachte sokken, de andere dieren van fleece. Ieder knuffelbeest is uniek door het handwerk. Ze zijn er in drie maten, van 25 tot 50 centimeter. Ik vind het erg leuk dat je dit kunt kiezen. Zo kun je echt een passend vriendje voor ieder kindje uitzoeken :).

Het zijn lieffies, toch! Welke vind jij de leukste?

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top