Connect with us

3x DIY masker voor carnaval + gratis printables

Printables

3x DIY masker voor carnaval + gratis printables

Misschien valt het je gelijk op: deze printable heb ik niet zelf gemaakt. In het artikel over wat ik wil bereiken met mijn blog schreef ik al dat ik posts van andere bloggers wil gaan delen. Gewoon, omdat ik er zo veel leuks gemaakt wordt en ik het ook erg sympathiek vind als er iets van mij gedeeld wordt. Een beetje liefde delen.

En dit is dus de eerste printable van een andere blogger op Minimixtape. Carnvalsmaskers!

Printable carnavalsmaskers van MoodKids.nl

Ik heb zelf niet zoveel (lees: niks) met carnaval of verkleden, maar voor kindjes is dit natuurlijk wel super. De carnavalsmaskers die Moodkids.nl maakte vond ik dan ook gelijk erg leuk.

Verkleed als ridder of prinses

Stoere ridder of schone jonkvrouw, wat wil jouw kindje vandaag zijn? Tof is dat er van elk ontwerp twee versies zijn gemaakt, een ingekleurde en een zwart/witte variant.

Met de gekleurde versie is je kind in no time verkleed. De zwart/witte versie kun je door je kind laten inkleuren en versieren naar wens. Laat de fantasie de vrije loop!

printable van moodkids.nl printable masker moodkids.nl

Zo maak je de maskers

De printable carnavalsmaskers kun je op de website van MoodKids.nl downloaden en thuis uitprinten. Het is handig als je ze op net iets steviger A4 papier afdrukt, bijvoorbeeld 120 grams.

Verder heb je het volgende nodig:

  • Schaar
  • Eventueel potloden
  • Eventueel een perforator, voor het maken van de gaatjes
  • Elastiekje of touwtje

Het geprinte en eventueel ingekleurde/versierde masker knip je uit, vergeet ook niet gaten voor de ogen te maken ;). Op de plekken waar een rondje met stippellijntje staat maak je een gaatje. Dat kan met een schaar, of gebruik hiervoor de perforator. Haal een touwtje of een elastiekje door de gaatjes, zet het masker op en maak het vast.

Vandaag wil ik een vos zijn

Ook het vossenmasker vond ik heel mooi. Dit masker is in kleur opgemaakt, dus je hoeft alleen maar te printen, uit te knippen en te plakken. MoodKids heeft een handige knip- en-plak-instructie gemaakt die laat zien hoe je dit masker in elkaar zet.

Tip: eventueel kun je alle delen uit vilt knippen zodat je een steviger masker hebt.

Klaar voor het verkleedfeest! Ga jij of je kind(eren) carnavallen?

Heb jij ook een leuke printable gemaakt of gezien die op Minimixtape gedeeld mag worden? Laat het me vooral weten!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top