Connect with us

3x DIY masker voor carnaval + gratis printables

Printables

3x DIY masker voor carnaval + gratis printables

Misschien valt het je gelijk op: deze printable heb ik niet zelf gemaakt. In het artikel over wat ik wil bereiken met mijn blog schreef ik al dat ik posts van andere bloggers wil gaan delen. Gewoon, omdat ik er zo veel leuks gemaakt wordt en ik het ook erg sympathiek vind als er iets van mij gedeeld wordt. Een beetje liefde delen.

En dit is dus de eerste printable van een andere blogger op Minimixtape. Carnvalsmaskers!

Printable carnavalsmaskers van MoodKids.nl

Ik heb zelf niet zoveel (lees: niks) met carnaval of verkleden, maar voor kindjes is dit natuurlijk wel super. De carnavalsmaskers die Moodkids.nl maakte vond ik dan ook gelijk erg leuk.

Verkleed als ridder of prinses

Stoere ridder of schone jonkvrouw, wat wil jouw kindje vandaag zijn? Tof is dat er van elk ontwerp twee versies zijn gemaakt, een ingekleurde en een zwart/witte variant.

Met de gekleurde versie is je kind in no time verkleed. De zwart/witte versie kun je door je kind laten inkleuren en versieren naar wens. Laat de fantasie de vrije loop!

printable van moodkids.nl printable masker moodkids.nl

Zo maak je de maskers

De printable carnavalsmaskers kun je op de website van MoodKids.nl downloaden en thuis uitprinten. Het is handig als je ze op net iets steviger A4 papier afdrukt, bijvoorbeeld 120 grams.

Verder heb je het volgende nodig:

 • Schaar
 • Eventueel potloden
 • Eventueel een perforator, voor het maken van de gaatjes
 • Elastiekje of touwtje

Het geprinte en eventueel ingekleurde/versierde masker knip je uit, vergeet ook niet gaten voor de ogen te maken ;). Op de plekken waar een rondje met stippellijntje staat maak je een gaatje. Dat kan met een schaar, of gebruik hiervoor de perforator. Haal een touwtje of een elastiekje door de gaatjes, zet het masker op en maak het vast.

Vandaag wil ik een vos zijn

Ook het vossenmasker vond ik heel mooi. Dit masker is in kleur opgemaakt, dus je hoeft alleen maar te printen, uit te knippen en te plakken. MoodKids heeft een handige knip- en-plak-instructie gemaakt die laat zien hoe je dit masker in elkaar zet.

Tip: eventueel kun je alle delen uit vilt knippen zodat je een steviger masker hebt.

Klaar voor het verkleedfeest! Ga jij of je kind(eren) carnavallen?

Heb jij ook een leuke printable gemaakt of gezien die op Minimixtape gedeeld mag worden? Laat het me vooral weten!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • Koningsdag is coming up! De nieuwe gratis printable staat in
 • Juffencadeau Lis is vandaag voor het laatst naar de
 • Rockstar someone who can stay up and party all
 • The word is out! Ik noemde al een paar keer
 • Omdat het kon Lis houdt van ketchup rode dipdip
 • Goedemorgen maandag back to work Benieuwd hoe ik zelfstandig ondernemer

FACEBOOK

GRATIS PAAS PRINTABLES

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top