Connect with us

Watercolor Valentijn DIY met gratis printable

Printables

Watercolor Valentijn DIY met gratis printable

Het is weer ‘Valentijd’, de winkels liggen weer vol met roze en rode prullen. Heb jij iets met deze feestdag? Ik eigenlijk niet moet ik eerlijk bekennen. Ik kreeg wel altijd kaarten. Verjaardagskaarten, that is. Ik ben namelijk de dag na Valentijn jarig.

DIY voor Valentijn

Toch had ik zin om een Valentijn printable te maken. Eentje die leuk is om (samen met je kids) voor je partner te maken. Op deze manier is het geen commercieel gebeuren, maar iets liefs. En dat kan iedereen (elke dag!) toch wel gebruiken!

Aan de slag dus. En met deze printable is het maken van een kunstwerkje voor je lief nog gemakkelijk ook.

valentijn diy met gratis printable

Printable kleurplaat voor de Valentijn DIY

Je kunt natuurlijk op vele manieren een kunstwerk maken met deze poster. Ik heb expres een open lettertype gebruikt, zodat je kids zich helemaal uit kunnen leven. Of ga lekker zelf knutselen. Ik heb ervoor gekozen de printable te verven met waterverf. In de typische Valentijn-kleuren. Door de waterverf krijgt de tekening iets romantisch.

Voor deze Valentijn DIY heb je bijna niks nodig. Ik gebruikte:

 • Papier
 • Waterverf en een kwast
 • Bekertje water

Dat is echt alles!

Ik ben geen waterverf-held zoals je wel kunt zien, dus ik ben heel benieuwd naar het resultaat bij jullie!

valentijn diy met waterverf

Ik hield de kwast steeds goed nat en maakte lukraak strepen. Ik begon in het midden en maakte daar de verf heel donker. Naar de randen toe gebruikte ik meer water of streek ik de verf op het papier uit, zodat er een soort kleurverloop ontstond.

Cadeauwinkel

Download de gratis Valentijn printable

Download het bestand (dat is gratis), print ‘m uit en maak er wat moois van. Deel je jouw project met mij?

DOWNLOAD valentijn printable waterverf kleurplaat

Ik hoop dat je deze printable gaat gebruiken om je lief te verrassen!

Ik probeer wat actiever te zijn op Pinterest. De langwerpige foto bovenaan deze blog kun je gemakkelijk pinnen om deze printable te bewaren. En wil je mij volgen op Pinterest, zoek dan even @minimixtape op.

x Anniek

In dit artikel staat een affiliate link. Shop je bij Bol.com via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Ik ontvang geen gegevens van jouw bestelling, je hoeft er verder niks voor te doen en ondertussen help je mij enorm. Een bijdrage maakt het makkelijker de gratis printables te blijven maken. Mijn dank is dus groot mocht je iets (maakt niet uit wat!) via deze link bestellen. 

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

INSTAMIX

 • Printables? Oh ja die maakte ik wel eens Sorry lieve
 • Dromenland Ik schreef al een paar keer over peuterbedjes
 • Vakantiefotos wat doe jij ermee? Wachten tot je de tijd
 • Ohhh ik heb weer een pareltje van houten speelgoed
 • Mama ontspan en denk na Ik weet dat je het
 • Random pff ik zie dat het alweer ruim een

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenSHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top