Connect with us

Printable weekplanner voor het gezin

Printables

Printable weekplanner voor het gezin

gratis monochrome printable weekplanner voor gezinnenRust, reinheid en regelmaat. Die mantra kent elke mama denk ik wel. Het was de inspiratie van de weekplanner voor kinderen die ik vorige week maakte. Maar ik wilde ook graag een familieplanner maken.

Weekplanner voor het hele gezin

De weekplanner voor kinderen kun je natuurlijk uitprinten voor elk gezinslid. Een eigen planner voor je kind is ook erg stoer. Maar in één oogopslag overzicht hebben is juist weer heel fijn voor de mama’s en papa’s. Vandaar dus deze week de planner voor het hele gezin.

printable weekplanner familie gezin download

familieplanner printable weekplanner gezin

Je kunt deze weekplanner zo vaak printen als je wilt. Ook leuk: printen op gekleurd papier.

Download de gratis familieplanner

Download weekplanner familie

Kun jij deze printable goed gebruiken? Mocht je iemand kennen voor wie deze planner ook een uitkomst is, deel ‘m dan vooral. Ik stel dat zeer op prijs!

x Anniek

Shop je bij Bol.com via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij hoeft er verder niks voor te doen en ondertussen help je mij enorm. Een bijdrage maakt het makkelijker de gratis printables te blijven maken. Mijn dank is dus groot mocht je iets (maakt niet uit wat!) via deze link bestellen. Of neem eens een kijkje in mijn eigen shop :).

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • De laatste loodjes oh my wat een project is het
  • Superei  het meest persoonlijke verhaal dat ik ooit schreef
  • Wij hadden afgelopen weken helemaal geen vakantie maar toch heb
  • Moments to remember mijn eerste Moederdag Nu is Moederdag een
  • Dear mom I love you  download deze kaart en
  • Misschien wel een van de leukste kinderkledingmerken van Nederland niet

FACEBOOK

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Kinderkleding nieuwe collectie

SHOP ONZE STOCKFOTO’S

Ga naar Etsy shop” data-recalc-dims=

To Top