Connect with us

Printable weekplanner voor het gezin (gratis download)

printable planners

Printable weekplanner voor het gezin (gratis download)

Rust, reinheid en regelmaat. Die mantra kent elke mama denk ik wel. Het was de inspiratie van de weekplanner voor kinderen die ik vorige week maakte. Maar ik wilde ook graag een weekplanner voor het gezin maken. Deze week dus een gratis familieplanner!

Weekplanner voor het hele gezin

De weekplanner voor kinderen kun je natuurlijk uitprinten voor elk gezinslid. Een eigen planner voor je kind is ook erg stoer. Maar in één oogopslag overzicht hebben is juist weer erg fijn voor de mama’s en papa’s.

Speelafspraakjes, sporttrainingen van kind/mama/papa, sociale activiteiten; je kunt alles per dag invullen op de weekplanner voor het gezin.

Ook maakte ik ruimte voor notities. Voor een echt boodschappenlijstje is er wellicht wat weinig ruimte, maar je kunt ook denken aan het vermelden van het seizoen, aftellen naar een speciale datum of in de zomervakantie noteren welke week vakantie het is. Het maakt de familieplanner nog eens extra informatief.

printable weekplanner voor het gezin gratis download

gratis familieplanner printable weekplanner gezin

Je kunt deze weekplanner zo vaak printen als je wilt. Zo kun je heel 2018 lekker vooruit. En het jaar erna, en… Er staat geen datum op en het design is lekker tijdloos, plannen maar dus!

Ook leuk: weekplanner gezin printen op gekleurd papier. Elke maand een ander kleurtje, of elk seizoen. Zo is de familieplanner dubbel leerzaam.

Zie ook: weekplanner jungle

Gratis familieplanner downloaden

Via de onderstaande link kun je de weekplanner voor het gezin downloaden. Dat is zoals altijd gratis. En je kunt ‘m gewoon printen op standaard papier. Deze basic zwart/wit familieplanner vergt ook niet veel van je cartridge.

Download weekplanner voor het gezin

Fijne schrijfwaren om je afspraken mee te noteren vind je hier.

Kun jij deze printable goed gebruiken? Mocht je iemand kennen voor wie deze gratis familieplanner ook een uitkomst is, deel ‘m dan vooral. Ik stel dat zeer op prijs!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in printable planners

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

NIEUW: PRINTABLE JUNGLE WEEKPLANNER VOOR EEN PRIKKIE

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenBack to school NL
To Top