Connect with us

April printable maandplanner voor kinderen van structuurjunkies of chaos moms

printable planners

April printable maandplanner voor kinderen van structuurjunkies of chaos moms

Nieuwe maand, dat betekent een nieuwe maandplanner voor kinderen! Nu de dagen nagenoeg hetzelfde lijken, kan een beetje structuur juist geen overbodige luxe zijn.

Maandplanner met symbolen

Tijd is maar een vaag begrip voor kinderen. Daarom leek het me handig om een maandplanner te maken. Daarmee maak je de begrippen ‘dag’, ‘week’ en ‘weekend’ een stuk visueler.

Bij de maandplanner zitten verschillende symbolen. Gebruik deze om bepaalde gebeurtenissen te markeren, zoals de verjaardag van je kind.

Tip: print ook de dagplanner met confetti print.

April, het is lente!

Het gezellige pastelkleurige confetti-printje van vorige maand mocht blijven. Het is immers april, de lente is er. En we kunnen wel wat vrolijkheid gebruiken, nietwaar? Daarom kregen de weekenden een iets fellere gele kleur.

Gratis april printable maandplanner voor kinderen

De april printable maandplanner is een gratis download. Klik op de link hieronder, download het bestand en print de maandplanner uit. Dat is alles.

Download de maandplanner april

Combineer de maandplanner met de printable dagplanner met confetti print. Happy planning!

Tip: print ook direct het 19-delige Cookies knutselpakket (met onder andere memory maken, een kleurplaat, leerspelletjes, cupcakes tekenen en nog veel meer) voor je kind.

x Anniek

Volg mij op Facebook om de volgende printable maandplanner niet te missen.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Duidelijkheid is een toverwoord: printable dagplanner met symbolen - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in printable planners

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top