Connect with us

‘Dit is september’ printable maandkalender voor kinderen van structuurjunkies of chaos moms

printable planners

‘Dit is september’ printable maandkalender voor kinderen van structuurjunkies of chaos moms

Begin dit jaar had ik een goed idee. Ik zou elke maand een printable kalender voor kinderen maken. Super handig toch! Ik zou er ouders blij mee maken. En het zou goed voor nog meer terugkerende bezoekers zijn enzo. Alleen… Dat ‘elke maand’ verhaal, dat ging een beetje mis. Want de laatste printable maandkalender voor kinderen maakte ik in februari…

De reden daarvoor is vrij afgezaagd maar daarom niet minder relevant: tijd- of eigenlijk liever energie-gebrek. In februari startte ik bij een nieuwe werkgever en daarmee ging al mijn energie in het eigen maken van de nieuwe functie zitten.

Maar het is nooit te laat om jezelf te verbeteren, niet. Hoog tijd dus om mijn goede voornemen weer op te pakken.

Nog meer structuur: combineer met de weekplanner voor kinderen

Je kunt de maandkalender uitstekend combineren met een printable weekplanner uit mijn shop. Voor een euro heb je al zo’n toffe weekplanner met jungle print of dino-print bijvoorbeeld. En die kun je zo vaak als je wilt printen! Neem eens een kijkje in de shop, want je vindt er veel meer toffe printables voor een prikkie.

September printable maandplanner

printable maandkalender voor kinderen september

Hierbij de download voor de september maandplanner dit is september.

Fijne maand gewenst!

PS het zou super zijn als je andere ouders zou willen tippen over de kalender of andere handige printables. Bijvoorbeeld door het te zeggen of ze te taggen. Ik ben je dankbaar!

x Anniek

 

 

Continue Reading
Advertisement Schoencadeaus (NL)Schoencadeaus (NL)
You may also like...

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in printable planners

INSTAMIX

Instagram requires authorization to view a user profile. Use autorized account in widget settings

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Hi, ik ben Anniek! Op minimixtape.nl help ik jou om altijd met de origineelste (duurzame/houten) speelgoed en verrassendste traktaties voor de dag te komen – zonder veel gedoe.

Meer over mij

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top