Connect with us

Superhero printable beloningskaart (gratis download)

aftelkalenders en beloningskaarten

Superhero printable beloningskaart (gratis download)

Dit is niet mijn eerste printable beloningskaart. Maar de ontwerpen waren tot nu toe misschien vrij… liefjes. Tijd voor een stoere variant. Geïnspireerd op de ‘Hero’ poster maakte ik een superhero beloningskaart!

Waarom een beloningskaart?

Ook superheroes hebben, zo begrijp ik, soms wat aanmoediging nodig. Bijvoorbeeld om zichzelf aan te kleden, op het potje te plassen of in het eigen bedje te slapen. Maar een nacht goed slapen of een keer plassen zet nog geen zoden aan de dijk. Stimuleren dus, om dat goede gedrag vast te houden! Met een beloningskaart is het voor je kleintje duidelijk wanneer hij of zij iets vaak genoeg gedaan heeft om een beloning te krijgen.

beloningskaart super hero

Samen aftellen

Of misschien staat je kleine held te trappelen om naar school te gaan, maar moet hij of zij nog een paar dagen naar het kinderdagverblijf. Dan helpt het om samen af te tellen. En aangezien tijd maar een vaag begrip is (zelfs jij moet toch toegeven dat 5 minuten sporten veeeel langer duurt dan 5 minuten ongestoord douchen), kan dat aftellen wel wat verheldering gebruiken. Maak het inzichtelijk door de vakjes op de beloningskaart af te strepen.

Maak er een feestje van: versier de beloningskaart met kleurtjes en stickers

Ook deze beloningskaart heb ik weer in zwart/wit gemaakt, zodat je ‘m makkelijk kunt printen en/of kopiëren. En zo’n ‘blank canvas’ kan je kindje lekker inkleuren of versieren, met stickers bijvoorbeeld. Zo wordt het extra leuk de beloningskaart te gebruiken.

beloningskaart gratis printable superhero

Download de superhero beloningskaart

Klik op de link hieronder om de beloningskaart te downloaden. Dat is gratis. Print ‘m vervolgens zo vaak als je wilt. Hopelijk werkt het ook bij jouw kleine hero!

DOWNLOAD  beloningskaart hero

Veel plezier met deze gratis download!

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

Continue Reading

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in aftelkalenders en beloningskaarten

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top