Connect with us

Superhero printable beloningskaart (gratis download)

Printables

Superhero printable beloningskaart (gratis download)

Dit is niet mijn eerste printable beloningskaart. Maar de ontwerpen waren tot nu toe misschien vrij… liefjes. Tijd voor een stoere variant. Geïnspireerd op de ‘Hero’ poster maakte ik een superhero beloningskaart!

Waarom een beloningskaart?

Ook superheroes hebben, zo begrijp ik, soms wat aanmoediging nodig. Bijvoorbeeld om zichzelf aan te kleden, op het potje te plassen of in het eigen bedje te slapen. Maar een nacht goed slapen of een keer plassen zet nog geen zoden aan de dijk. Stimuleren dus, om dat goede gedrag vast te houden! Met een beloningskaart is het voor je kleintje duidelijk wanneer hij of zij iets vaak genoeg gedaan heeft om een beloning te krijgen.

beloningskaart super hero

Samen aftellen

Of misschien staat je kleine held te trappelen om naar school te gaan, maar moet hij of zij nog een paar dagen naar het kinderdagverblijf. Dan helpt het om samen af te tellen. En aangezien tijd maar een vaag begrip is (zelfs jij moet toch toegeven dat 5 minuten sporten veeeel langer duurt dan 5 minuten ongestoord douchen), kan dat aftellen wel wat verheldering gebruiken. Maak het inzichtelijk door de vakjes op de beloningskaart af te strepen.

Maak er een feestje van: versier de beloningskaart met kleurtjes en stickers

Ook deze beloningskaart heb ik weer in zwart/wit gemaakt, zodat je ‘m makkelijk kunt printen en/of kopiëren. En zo’n ‘blank canvas’ kan je kindje lekker inkleuren of versieren, met stickers bijvoorbeeld. Zo wordt het extra leuk de beloningskaart te gebruiken.

beloningskaart gratis printable superhero

Download de superhero beloningskaart

Klik op de link hieronder om de beloningskaart te downloaden. Dat is gratis. Print ‘m vervolgens zo vaak als je wilt. Hopelijk werkt het ook bij jouw kleine hero!

DOWNLOAD  beloningskaart hero

Veel plezier met deze gratis download!

PS Vind je dit een leuke printable? Ik waardeer het als je dit bericht met anderen wilt delen! Daarmee help je mij enorm. En voor hen natuurlijk ook tof om van deze gratis download gebruik te kunnen maken :).

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of speelgoedtips mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • The word is out! Ik noemde al een paar keer
  • Koningsdag is coming up! De nieuwe gratis printable staat in
  • Goedemorgen maandag back to work Benieuwd hoe ik zelfstandig ondernemer
  • Rockstar  someone who can stay up and party all
  • Omdat het kon  Lis houdt van ketchup rode dipdip
  • Juffencadeau  Lis is vandaag voor het laatst naar de

FACEBOOK

GRATIS PAAS PRINTABLES

SHOP VIA DEZE LINKS

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top