Connect with us

Ontmoet ‘grote poes miauw’ favoriete knuffel van Lis

Lievelingsmix

Ontmoet ‘grote poes miauw’ favoriete knuffel van Lis

De favoriete knuffel van je kind heb je niet voor het zeggen. Hoe zeer je ook bedacht had dat jouw kleintje dag en nacht zou rondsjouwen met designknuffel X, hoogstwaarschijnlijk is een in jouw ogen onooglijk dier het favoriete knuffelobject geworden.

Wij komen er nog redelijk vanaf met Muis en de handpopjes als blijvende lievelings. Maar er zijn ook dagen geweest dat een ‘minder mooie’ (grote aanhalingstekens!) knuffel ineens overstelpt werd met liefde van Lis en overal mee naartoe moest.

Wie in ieder geval ook een blijver is, is ‘grote poes miauw’ zoals ze ‘m zelf noemt. (Die andere geliefde kat, het kleine witte handpopje, heet ‘kleine poes miauw’.)

lievelingsknuffel originele knuffeldieren poes HEMA

Ik had dit grote roze poezenbeest zelf in een opwelling voor haar gekocht. Om me niet al te schuldig te voelen over deze impulsaankoop was de hoop dat ze ‘m zou adopteren als lieveling dus alleen nog maar groter.

Het bleek een schot in de roos. Lis kan intens knuffelen met grote poes miauw; ze slaat haar armpjes er omheen, legt haar hoofd erop en knijpt ‘m helemaal fijn. Of – ook favoriet – ze gaat er op liggen met haar hoofd. Zo lief!

Overigens leverde het feit dat twee van haar favoriete knuffels poezen zijn, al veel rare zinnen op. ‘Aai je poes maar’ is toch een vreemd commando hoor, haha.

Welke knuffel is bij jullie favoriet?

PS zie je de zitzak op de achtergrond? Daarover volgende week meer!

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top