Connect with us

Ontmoet ‘grote poes miauw’ favoriete knuffel van Lis

Lievelingsmix

Ontmoet ‘grote poes miauw’ favoriete knuffel van Lis

De favoriete knuffel van je kind heb je niet voor het zeggen. Hoe zeer je ook bedacht had dat jouw kleintje dag en nacht zou rondsjouwen met designknuffel X, hoogstwaarschijnlijk is een in jouw ogen onooglijk dier het favoriete knuffelobject geworden.

Wij komen er nog redelijk vanaf met Muis en de handpopjes als blijvende lievelings. Maar er zijn ook dagen geweest dat een ‘minder mooie’ (grote aanhalingstekens!) knuffel ineens overstelpt werd met liefde van Lis en overal mee naartoe moest.

Wie in ieder geval ook een blijver is, is ‘grote poes miauw’ zoals ze ‘m zelf noemt. (Die andere geliefde kat, het kleine witte handpopje, heet ‘kleine poes miauw’.)

lievelingsknuffel originele knuffeldieren poes HEMA

Ik had dit grote roze poezenbeest zelf in een opwelling voor haar gekocht. Om me niet al te schuldig te voelen over deze impulsaankoop was de hoop dat ze ‘m zou adopteren als lieveling dus alleen nog maar groter.

Het bleek een schot in de roos. Lis kan intens knuffelen met grote poes miauw; ze slaat haar armpjes er omheen, legt haar hoofd erop en knijpt ‘m helemaal fijn. Of – ook favoriet – ze gaat er op liggen met haar hoofd. Zo lief!

Overigens leverde het feit dat twee van haar favoriete knuffels poezen zijn, al veel rare zinnen op. ‘Aai je poes maar’ is toch een vreemd commando hoor, haha.

Welke knuffel is bij jullie favoriet?

PS zie je de zitzak op de achtergrond? Daarover volgende week meer!

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en design voor kids, voor papa’s en mama’s die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Lievelingsmix

POPULAIR

NIEUW IN MIJN WEBSHOP, NEEM JE EEN KIJKJE?

Ga naar webshop

INSTAMIX

 • GM! Ik heb zojuist de winnaar van de autootjes geloothellip
 • Oh my over 10 dagen wordt Lis 2 jaar 2!!hellip
 • Ohhh wat hebben wij genoten dit weekend en vandaag vanhellip
 • GM! Er staat een nieuwe blog in de categorie lievelingshellip
 • Cute kids club gratis printable poster Na alle tekeningenhellip
 • Die focus op de was daar kan ik nog wathellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

 • PSikhouvanjou
 • Bol.com
 • “>Shop bij BOL.com
  Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

AFTELKALENDER SINTERKLAAS – GRATIS

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top