Connect with us

Kleurrijke houten wobbelboards en schommels die je kind geweldig zal vinden

Houten speelgoed

Kleurrijke houten wobbelboards en schommels die je kind geweldig zal vinden

Spelende kinderen zijn blije kinderen. Utukutu maakt daarom eindeloos uitdagend speelgoed: wobbelboards en schommels. En niet zomaar, de ontwerpen zijn een lust voor het oog. Een regenboog balance board. Zeg nou zelf, klinkt dat niet fantastisch?! Lees en kijk even mee.

Handgemaakt houten speelgoed

Utukutu’s producten worden geproduceerd in een kleine timmerwerkplaats aan de rand van Praag, sinds 2014. Ze maken keurrijk houten speelgoed, dat de mobiliteit en verbeelding van kinderen helpt ontwikkelen. En de kinderen zijn er dol op!

Eindeloos speelplezier

De houten balansborden en de Spectra rocker zijn producten die de fantasie van kinderen prikkelen. Dankzij hun open geest en verbeeldingskracht is zo’n houten plank niet alleen maar een wiebelbord, maar ook een poppenhuis, brug, winkel, glijbaan, tafel, verstopplek, relaxplekje of nog anders.
De kleuren en prints die Utukutu voor hun producten gebruik maken het speelgoed des te interessanter.

balance board wobbelboard rockerboard wiebelplank utukutu

Wobbelboard in alle kleuren van de regenboog

Het houten wobbelboard er in een prachtige naturel uitvoering of met fineer afwerking. Wil je liever iets anders? De keuze is reuze! Uitgevoerd in een effen pastelkleur zoals mintgroen of zachtgeel, lekker stoer in grafiet of gewoon wit, of kleurrijk rood of blauw? Allemaal mogelijk.
Ook erg tof zijn de ombre regenboog balansplanken. Met, inderdaad, een ombre kleurverloop. Als dat niet uitnodigt om te spelen!

wobbelboard ombre regenboog

Design it yourself: een unieke wiebelplank

Utukutu heeft ook rockerboards met een gegraveerde afbeelding in het hout. Je kunt kiezen uit maar liefst 20 verschillende afbeeldingen die de plank sieren. Helemaal gaaf is de optie om zelf een wobbel te ontwerpen. Je kunt een afbeelding aanleveren die vervolgens in het hout gegraveerd wordt. Zo heb je écht een uniek item! Lijkt mij een ontzettend mooi cadeau voor een tweede, derde, vierde, vijfde of zesde verjaardag. Het rockerboard kan gebruikt worden tot je kind een jaar of 7 is, dus het heeft er jarenlang plezier van.

wobbelboard wiebelplank met gravering speelgoedtip

Spectra rocker schommel

Het houdt ook niet op bij rockerboards. Ontmoet Spectra, een fantastische indoor schommel waar zelfs twee kindjes in kunnen spelen. Lekker zitten en wiebelen – zou je zelf niet ontzettend graag mee willen doen?
Net als de wiebelplanken is ook Spectra er in kleurijke uitvoeringen. De latten van de schommel hebben allemaal een andere kleur, extra aantrekkelijk. En ook met dit speelgoed kan je kind zowel fysiek spelen als creatief uitgedaagd worden. Zet de schommel op z’n kant en het is een winkel. Omgedraaid is het een geweldige klimbrug, een tunnel of een stoel.

wobbelboard schommel spectra rocker wobbelboard schommel spectra

Zou jij een wobbel voor je kinderen kopen, of heb je er al één? Kende jij Utukutu al?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief.

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Nicole Orriëns

    10 augustus 2018 at 10:34

    Ja, echt wel! Destijds waren ze er nog niet, maar anders had ik het vast gekocht. Ik vind ze mooi en ze stimuleren speelgedrag.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top