Connect with us

Houten regenboogblokken met ramen: supermooi! Hoe leuk zijn ze echt?

Speelgoed

Houten regenboogblokken met ramen: supermooi! Hoe leuk zijn ze echt?

Houten regenboogblokken met plexiglas stonden al máánden op mijn verlanglijstje. Voor Lis he. Toen ik van Eerlijk Speelgoed een set mocht testen, was ik dus ook helemaal in de wolken. Ik was ontzettend benieuwd of Lis de blokken met kleurtjes net zo leuk zou vinden als ik (dacht). De blokken kwamen vlak voor onze wintersportreis binnen. Perfecte timing: die gingen mee in de auto.

Geen Wonderworld maar Goki

Aanvankelijk zocht ik naar de regenboogblokken met geluid van Wonderworld, maar de voorraadstatus werkte niet echt mee. Eerlijk Speelgoed bood een alternatief: een set regenboogblokken met ramen van Goki. Die kende ik nog niet.

regenboogblokken hout met ramen goki blokkenset

37 stuks speelplezier

En wát een alternatief is het: de set regenboogblokken van Goki bestaat uit maar liefst 37 stuks. Daarvan hebben 14 blokken een ‘raam’ van plexiglas. Er zitten vier verschillende vormen blokken met ramen in de set, met raampjes in oranje, geel, groen, blauw en rood.

regenboogblokken met ramen goki review

regenboogblokken met ramen review

Daarnaast omvat de set vrolijk gekleurde vierkante blokken, driehoeken, open vierkanten, driehoeken en rechthoeken én een regenboog.
De blokken liggen ook nog eens in een houten dienblad waar je op kan bouwen. Of de vormen als een soort puzzel weer in terug kunt leggen.

Dat is nog eens speelplezier!

Kleuren kijken in de auto

Op Instagram schreef ik al dat Lis zo ontzettend zoet was geweest in de auto tijdens onze wintersportreis. En ik zeg het graag nog eens, want man, wat ben ik trots op haar. Ruim 12 uur reizen. Heen en ook weer terug, en ons moppie heeft geen kik gegeven. Een van de speeltjes die daar debet aan was, waren de regenboogblokken.

Ik stopte een paar losse blokken met ramen in haar rugzakje. Tijdens de autoreis toverde ik ze tevoorschijn. Eerst de twee grootste. Ze vond de kleuren natuurlijk direct interessant. En dat ze er doorheen kon kijken was echt een hit. Ze heeft lekker door het autoraam zitten kijken naar de wereld in afwisselend oranje en rood.

regenboogblokken met ramen speelgoed voor onderweg review regenboogblokken met ramen speelgoed in de auto

Ik had ook een aantal kleine vierkante blokjes met ramen bij de hand gehouden. Toen ik haar vertelde dat ze die voor elkaar kon houden om kleuren te maken, snapte ze gelijk wat ik bedoelde. Dat geel en blauw samen groen werd was echt een ontdekking voor haar. Zo leuk om te zien!

Musthave blokkenset

Het ging mij om de blokken met plexiglas, want dat leek me echt heel mooi en leerzaam speelgoed. Maar de combinatie met alle andere vrolijk gekleurde vormen in de blokkenset van Goki is echt heel gaaf. Ik houd van open einde speelgoed en ik heb Lis al allerlei verschillende spellen horen spelen met de blokken.

review regenboogblokken met ramen goki

regenboogblokken met ramen goki vs wonderworld

Mocht zo’n houten blokkenset met ramen nog niet op je verlanglijstje staan, dan zou ik ‘m zeker toevoegen.

Speelt jouw kindje ook graag met blokken?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

BewarenBewaren

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoed

INSTAMIX

  • SINT HAPPENS  Dit plaatje is op Pinterest heel populair
  • LAATSTE KANS  nog maar hl eventjes alleen vandaag kun
  • Birthday spam because I can  Heb je al meegedaan
  • WINDRIEDAAGSE 3 dag drie van de winacties ter ere van
  • ORDE  Oepsie het is natuurlijk al even december en

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top