Connect with us

Ook fan van Design Letters servies? Dan moet je het speelgoed zien!

Speelgoedtips

Ook fan van Design Letters servies? Dan moet je het speelgoed zien!

Oh oh, hoe weg kun je zijn van het alfabet? Toegegeven, ik heb een zwak voor typografie. En minimalisme. En monochrome. Combineer dit met elkaar en je snapt dat ik een merk als Design Letters tot mijn favorieten reken.

Wellicht ken je het merk van het populaire servies. Ken je Design Letters niet, dan verklapt de naam al een hoop: ze verkopen minimalistische woonaccessoires gedecoreerd met letters. Maar naast (kinder)servies is er ook speelgoed van dit merk!

Wat is er zo speciaal aan het design van de letters?

Voor ik je meer laat zien van het speelgoed, eerst het servies. Want wat maakt dit zo bijzonder? Het minimalistische design van de kaarsrechte letters is sterk in zijn eenvoud. Maar wat het écht speciaal maakt, is dat het lettertype ontworpen is door Arne Jacobsen. Komt die naam je bekend(er) voor? Dat kan kloppen. Deze Deense ontwerper is internationaal befaamd. Onder andere door zijn meubelontwerpen, maar hij maakte dus ook dit lettertype. Met de hand!

design letters kinderservies melamine monochrome

Kinderservies met stijl

Het kinderservies van Design Letters is voorzien van cijfers en letters ontworpen door Arne Jacobsen. Hoe leuk dat je kind(eren) letters leren in stijl? Over design met de paplepel ingieten gesproken! Het servies is gemaakt van melamine en is BPA-vrij.

Design Letters voor kinderen

En dan is er dus de afdeling speelgoed. Design speelgoed! Natuurlijk kun je met het melamine kinderservies spelen en letters leren of woorden maken, maar er is meer. De letters in het beroemde font schitteren ook op houten blokken.

En er is meer.

design letters kids toolbox mamablogger

Pretend play speelgoed

Wat dacht je van een fantastische kookset met vier pannetjes. Het meest stylish keukenspul voor kinderen dat je ooit zag! De kookset is verpakt in een kartonnen giftbox die tevens gebruikt kan worden als speelkeuken. Is je kindje klaar met ‘koken’, dan berg je het stijlvolle keukentje zo weer op.

design letters and friends speelgoed kinderen toolbox

Of je kind kan aan de slag als klusser, want Design Letters heeft ook een te gekke toolbox. En je weet wat ze zeggen: ‘jong geleerd…’. Ook deze verpakking is weer multifunctioneel, want je kunt ‘m gebruiken als heuse gereedschapskist. Het karton is lekker stevig, dus het kan wel tegen een stootje. De set bestaat uit zes houten gereedschappen waarmee je kind vast oneindig veel reparaties en andere klusjes mee kan verzinnen.

Kende jij dit stijlvolle speelgoed van Design Letters al?

x Anniek

Dit artikel bevat een samenwerking.

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Met dit timmerhout voor kinderen kan je kind echt helemaal los - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top