Connect with us

Even nagenieten: fotoblog van onze wintersport met een dreumes

Reizen

Even nagenieten: fotoblog van onze wintersport met een dreumes

Lis is pas net twee jaar, maar ging laatst al voor de derde keer mee op wintersport. Ik had er van tevoren veel zin in. Want wat zou het anders zijn als vorig jaar en de eerste keer wintersport. Voor het eerst gingen we naar de sneeuw met een dreumes!

De dertigste keer

Op de terugweg in de auto realiseerde ik me dat het voor mij de dertigste keer was geweest dat ik op wintersport ging. Dertig keer ging ik al naar de sneeuw en stond ik op ski’s of een snowboard. (Zo’n moment dat je je realiseert hoe oud je inmiddels dus bent geworden…)

Ik kan dus wel stellen dat ik graag op wintersport ga. Mijn lief ook, maar hoe zou Lis het vinden? Als baby van drie maanden had ze weinig te vertellen, als eenjarige was zo’n reis natuurlijk ook vooral leuk voor onszelf. Nu zouden we merken hoe leuk wintersport voor een dreumes is.

Sneeuw

Vorig jaar viel er hier sneeuw en kregen we een sneak peek van hoe ons meisje zou reageren op sneeuw. Het was geweldig. Ze schaterde het uit en was bijna niet naar binnen te krijgen. Sneeuwkonijnen bouwen, een sneeuwballengevecht en op de slee; ze vond het allemaal fantastisch.

En zo was het afgelopen week ook in de Franse Alpen. Ons meisje heeft ontzettend hard genoten. En wij dus ook.

Fotoverslag van onze wintersport

Lekker spelen in de auto. Lis deed het super en is de hele reis naar de Alpen (!!) ontzettend gezellig geweest. Heen én terug. Ik heb geen iPad of telefoon hoeven in ze zetten, haar niet om hoeven kopen met snoepjes en we hebben geen huilbuien op de achterbank gehad. Top!

wintersport franse alpen 2018

HEEL VEEL sneeuw

wintersport franse alpen

Zonnebrillenweer! Lekker crepes eten op het terras in de zon.

wintersport met dochter van twee

Zie je die sneeuw op het dak liggen?!

wintersport met dreumes wintersport met kind van twee wintersport snowboarden met dochter

Bij papa op het snowboard :).

wintersport uitzicht vanuit appartement

Uitzicht vanuit ons appartement. Daar krijg ik nooit genoeg van.

wintersport veel sneeuw 2018

Er lag al veel sneeuw, maar tijdens onze week wintersport viel er ook nog zo’n halve meter bij. Wauw!

En op Instagram plaatste ik al een lieve foto van papa met Lis, al bloemetjes plukkend langs de Route du Soleil.

Ik vind het zelf zo leuk om deze foto’s terug te zien. Deze keer wintersport vond ik heel speciaal, de eerste keer met Lis als meer mens(je) dan ze tot nu toe was. We kijken terug op een heerlijke week die ik niet ga vergeten.

Eerder schreef ik al een blog met tips over wintersport met een baby. Zou je het leuk vinden als ik tips schreef voor de (auto)reis met een tweejarige? Laat het me weten in de comments, of via Facebook of Instagram!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

14 Comments

14 Comments

 1. Arina

  26 maart 2018 at 19:52

  Wat een heeeeeerlijke foto’s! Ik kan mij voorstellen dat je dit niet meer gaat vergeten

  En ja ik wil heel graag je tips!

  X

 2. Marlies

  27 maart 2018 at 11:19

  Wat een prachtig skipakje heeft ze aan, zo schattig!

  • Anniek

   27 maart 2018 at 19:15

   Ziet er zo lief uit he bij die kleintjes hihi.

 3. Eva

  27 maart 2018 at 15:38

  Ooooh zo leuk! Fijne foto’s gewoon! Op naar een volgende keer.

  Liefs, Eva
  http://www.dark-rebel.com

  • Anniek

   27 maart 2018 at 19:16

   Dankjewel! ZO genoten. We hopen volgend jaar gewoon weer te gaan.

 4. Bianca Schrijft

  27 maart 2018 at 17:31

  Wat een heerlijk foto’s. Al ben ik wel blij dat de winter (bijna) achter de rug is. Wat is zo’n hummeltje net een roze Michelin mannetje, super schattig.

  • Anniek

   27 maart 2018 at 19:19

   Wij vonden dat na deze reis de winter ook wel klaar mocht zijn inderdaad hihi. En hoe schattig dat pakje ook stond, hij mag in de kast, hopelijk kunnen we komende tijd weer lekker gaan genieten van lente-weer!

 5. Janet | thatonetime

  27 maart 2018 at 20:07

  Wat een leuke foto’s. Ziet eruit als een geslaagde trip!

  • Anniek

   30 maart 2018 at 20:41

   Dankjewel! Ja het was echt meer dan geslaagd <3

 6. Me over ME

  27 maart 2018 at 21:24

  Wat een prachtige foto’s en wat heerlijk om met je kindje zo van de sneeuw te genieten. Moest erg lachen om al die stickers op haar gezicht!

  • Anniek

   30 maart 2018 at 20:40

   Haha ja ik ook toen ik achterom keek en haar zag zitten 🙂

 7. Pingback: Review houten regenboogblokken met ramen - minimixtape

 8. Pingback: 7x speelgoed voor tijdens een autoreis - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Reizen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top