Connect with us

Vakantievoorpret: wintersport! Een terugblik op onze reis met baby

Reizen

Vakantievoorpret: wintersport! Een terugblik op onze reis met baby

Over een paar weken is het zo ver. Wintersport! Dit jaar wordt de derde keer dat we met Lis op wintersport gaan. En ik sta echt te trappelen om in de auto te springen naar de sneeuw. Om alvast even een beetje in de stemming te komen heb ik wat foto’s terug zitten kijken.  Kijk je mee naar onze eerste wintersport met kind?

Op wintersport met een baby – fotoblog

Lis was drie maanden oud toen we een paspoort voor haar regelden, want: wij gingen op wintersport! Met de auto reden we naar de Franse Alpen om daar echt een topweek te hebben in de sneeuw.

op wintersport met baby in draagzak op wintersport met kind mamablog wintersport frankrijk appartement wintersport frankrijk franse alpen snowboarden wintersport in frankrijk mamablogger wintersport met baby onderweg overnachten wintersport met baby reizen wintersport met baby wintersport reizen met baby

Een lange autoreis, flesjes geven onderweg, overnachten in een hotel, een weekje in de sneeuw, te weinig voeding meenemen, voor het eerst snowboarden als mama (ja ik vond dat anders!), veel tijd met familie, borrelen op het terras met baby, uberzoete foto’s van een mini-mensje in een veel te groot maar heerlijk roze skipak…

Over een paar weken mogen we weer!

Ben jij wel eens op wintersport geweest met je kind(eren)?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

2 Comments

2 Comments

  1. Pingback: Op wintersport met een baby van 3,5 maand+ tips - minimixtape

  2. Pingback: Even nagenieten: fotoblog van onze wintersport met een dreumes - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Reizen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top