Connect with us

Houten speelset met auto’s en huisjes als stad, garage of…

Speelgoedtips

Houten speelset met auto’s en huisjes als stad, garage of…

Ohhh ik heb weer een pareltje van houten speelgoed gevonden, al zeg ik het zelf. Ik zag het langskomen bij een van mijn favoriete shops, Eerlijk-Speelgoed.nl. De combinatie van hout en de onderdelen waaruit de speelsets van Lubulona bestaan hadden direct mijn interesse. Want: huisjes, ladders en auto’s.

Huisjes voor de ‘spinnen’

Dat Lis van auto’s houdt, dat is voor vaste lezers geen nieuws. Dat ik van houten speelgoed houd ook niet :). Ook kleine dingen en trappetjes vindt Lis reuze interessant. In haar eindeloze fantasie zijn haar handen ‘spinnen’ die allerlei avonturen beleven. Ik schatte in dat die ‘spinnetjes’ het wel leuk zouden vinden op de trappetjes van de houten speelset Lubu Town van Lubulona. En gelijk had ik.

Samen zijn we verliefd op Lubulona’s houten speelgoed. De set is echt prachtig gemaakt, met een uitstraling zoals alleen speelgoed van hout die heeft. Dat zal Lis natuurlijk iets minder uitmaken, die vindt vooral de speelmogelijkheden die set biedt heel leuk.

houten speelset lubulona houten auto's en huisjes houten speelset jongens meisjes lubulona

Veelzijdige houten speelset

Lubu Town (de grote versie) bestaat uit vier huisjes, vier laddertjes, twee dakjes, twee poppetjes en twee auto’s. De huisjes kun je op allerlei verschillende manieren stapelen en er zo een eigen stad mee bouwen. Een flat, vier kleine huisjes of juist twee woningen. Met of zonder dakjes, met of zonder trappetjes. Het zit best ingenieus in elkaar, want alles past, op diverse manieren. En de auto’s passen er precies in, dus fungeren ze ook als garage.

houten speelset lubulona summerville

Ook combineren met ander speelgoed zoals een treinbaan of Waytoplay is ontzettend leuk. De houten huisjes zijn dus een toffe aanvulling, een speelset die eindeloos veel plezier biedt.

Lubulona houten speelgoed

Lubulona ontwerpt educatief speelgoed met een unieke en moderne stijl. Alle stukken worden vervaardigd in Europa en met de hand geassembleerd en geschilderd in Barcelona. Het is Lubulona’s streven om speelgoed te maken dat de ontwikkeling van belangrijke vaardigheden bevordert en kinderen helpt hun ware potentieel te ontdekken. Ik ben echt een enorme aanhanger van dit idee. Ik schreef al eens eerder over mijn voorkeur voor open einde speelgoed. Ook omdat ik zie hoe leuk Lis daarmee speelt.

houten speelset houten speelgoed

De houten speelset van Lubulona die wij hebben is Lubu Town Summerville Groot. Er is ook een kleine variant, met twee huisjes in plaats van vier. Kende jij dit merk al?

x Anniek

Wil je niks over onze favorieten of artikelen over ander leuk kids design missen, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief. Tot gauw!

Dit artikel bevat een samenwerking

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Nicole Orriëns

    31 augustus 2018 at 09:22

    Het ziet er prachtig uit. Houten speelgoed vind ik per definitie erg mooi. Het is veel minder schreeuwerig dan plastic speelgoed.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

NIEUW: PRINTABLE JUNGLE WEEKPLANNER VOOR EEN PRIKKIE

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenBack to school NL
To Top