Connect with us

Eerste printable van 2018: download de weekplanner voor kinderen

Printables

Eerste printable van 2018: download de weekplanner voor kinderen

Back to reality. Zo voelt januari wel, vind ik. De meest logische printable voor deze week was dan ook een weekplanner. Ik koos ervoor een weekplanner voor kinderen te maken. Voor de (broodnodige?) structuur na de feestmaanden.

Hier thuis valt het op zich mee met het schakelen naar realiteit: we hebben nog niet te maken met basisschoolvakanties en aangezien wij allebei als zelfstandig ondernemer werken (lees hier mijn eerste persoonlijke blog), kunnen we ook vrije dagen plannen naar wens. Dus januari kan in theorie net zo’n feest zijn als december ;).

En toch voelt het alsof we allemaal weer even ‘gewoon gaan doen’.

Printable weekplanner kinderen printen

Structuur nodig? Inzicht met de weekplanner voor kids

Begint voor jullie maandag het schoolregime weer? Download en print dan de weekplanner voor je kind(eren). Je kunt deze zo vaak printen als je wilt en ook elk gezinslid een eigen planner geven.

Zoals altijd is dit een zwart/witte printable: dat is lekker makkelijk printen – ook op je werk bijvoorbeeld. En een beetje stijlvolle weekplanner is tenminste niet zo’n aanslag op je interieur.

Wil je toch graag kleur, print de weekplanner voor kinderen dan op gekleurd papier!

En je structuur maak je natuurlijk compleet met een notitieblokje uit mijn shop :D.

Gratis weekplanner kinderen printen

Download de kalender via de link, print uit en invullen maar. De download is zoals altijd gratis!

DOWNLOAD weekplanner kind

Ik hoop dat je iets aan deze printable hebt en deze kunt gebruiken. Is voor jou de kerstvakantie afgelopen? Veel succes weer met schakelen maandag!

Een familieplanner voor het hele gezin shop je hier.

x Anniek

Shop je bij Bol.com via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij hoeft er verder niks voor te doen en ondertussen help je mij enorm. Een bijdrage maakt het makkelijker de gratis printables te blijven maken. Mijn dank is dus groot mocht je iets (maakt niet uit wat!) via deze link bestellen. 

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker, reiziger en rupsjenooitgenoeg. Werkt als zelfstandig ondernemer. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (2). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape.nl deel ik een mix van toffe printables en design voor kids, voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Ook schrijf ik over ondernemen en reizen als mama. Tune in, baby!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Printable weekplanner voor het gezin - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Printables

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

No images found!
Try some other hashtag or username

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOPS

Shop bij BOL.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Shop je iets (maakt niet uit wat!) via deze links, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

To Top