Connect with us

Oud en nieuw krans raamtekening maken met gratis printable

feestdagen

Oud en nieuw krans raamtekening maken met gratis printable

Ik weet wat je denkt. Maar ohh de raamtekeningen, ik vind ze zo leuk! Dus ja, er is er weer een. December heeft ook zo veel dagen waar een raamtekening bij past hoort ;). Daarom is de nieuwste printable er een om een oud en nieuw krans raamtekening met krijtstift te maken. Zo maak je van de ruiten een gezellige boodschap voor je buren, de postbode en de pakketbezorger. En het is ontzettend makkelijk.

De beste wensen!

Over een een paar dagen is het zo ver: oud en nieuw. Hoe ga jij het vieren? Grote kans dat dat met familie, vrienden of buren is. En traditioneel wens je hen om 12 uur het beste. Het doorgeven van gelukswensen gaat daarna nog wel een paar dagen verder.

Collega’s, caissières, schoonmakers, postbezorgers; stiekem is iedereen het beste wensen behoorlijk gezellig. Die tekst was dan ook de inspiratie voor de oud en nieuw krans raamtekening. Het is bovendien iets origineler dan ‘gelukkig nieuwjaar’.

En hoe leuk zijn die beste wensen op de ruit bij de voordeur?! Dat moet toch op zijn minst voor een glimlach zorgen. Een beetje positiviteit. Meer heb je niet nodig om het nieuwe jaar te beginnen.

Oud & Nieuws 2018

Oud en nieuw krans raamtekening maken

Ook deze raamtekening heb je in een minuut of vijf op de ramen staan. Dat is waarom ik zo enthousiast ben over raamtekeningen met krijtstift. Het is zó makkelijk, zeker met een sjabloon. En het resultaat is ontzettend leuk.

Zo ga je te werk.
Je hebt alleen een printer, A4 papier en een krijtstift nodig. Oh, en een beetje (washi) tape.

Download het sjabloon en print het uit. Dat kan op gewoon standaard printpapier. Niet gek opkijken als het er raar uit ziet: het sjabloon voor de raamtekening is in spiegelbeeld.

nieuwjaar raamtekening gratis printable sjabloon

Plak de vier vellen aan elkaar. Plak het sjabloon vervolgens tegen de ruit, aan de buitenkant. Je tekent de oud en nieuw krans raamtekening dus binnen op het raam. Als het sjabloon op de juiste plek hangt, trek je de lijnen over met een krijtstift.

Tadaa!

oud en nieuw krans raamtekening sjabloon

Gratis sjabloon Nieuwjaar raamtekening

Het sjabloon om de raamtekening te maken is gratis. Ik maakte twee versies, een die op één vel A4 past en een grote variant die vier A4 vellen beslaat.

Download oud en nieuw raamtekening A4

Download oud en nieuw raamtekening groot

Hoe vind jij deze oud en nieuw krans raamtekening geworden? Ik hoop dat je ‘m gaat gebruiken!

Wil je nog meer gratis sjablonen om een raamtekening te maken, kijk dan eens hier voor een Sinterklaas raamtekening en hier voor de Kerst raamtekening.

Wil je geen printables meer missen, zorg er dan voor dat je me volgt op Facebook. Ook op Pinterest deel ik veel leuke inspiratie.

Tot gauw!

x Anniek

 

 

 

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in feestdagen

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top