Connect with us

Interieurdesign uit Polen met een Scandinavische twist

Kinderkamer

Interieurdesign uit Polen met een Scandinavische twist

Ik ontdek steeds meer gave shops uit Polen. Naast de wat grotere namen ook kleine ondernemers, zo schreef ik eerder bijvoorbeeld over houten muurdecoratie. En ook het design wat Karolina maakt onder de naam KAKUMA verdiende een plekje op mijn blog.

Design om mee te spelen of voor op de bank

KAKUMA store viel mij op door de gave matroesjka knuffels. Dat ze grotendeels zwart/wit zijn zal absoluut bijgedragen hebben aan mijn enthousiasme voor het ontwerp. Maar ik vind ook de mix van etnisch, grafisch en clean Scandinavisch heel origineel en tof gedaan. De kussens zien er heel vriendelijk uit en zullen echt een speelmaatje zijn. Maar ze misstaan ook zeker niet in je interieur!

Overdag speelgoed, ’s avonds eyecatcher. Zo kun je een aankoop nog eens verantwoorden, haha.
Tof om te weten is dat de kleurrijke accenten met de hand op de kussens aangebracht worden. Zo is elk exemplaar heel uniek.

Coole kledinghangers voor ouders en kids

En er is nog meer leuks. Ik zag namelijk dat KAKUMA ook mooie kledinghangers in de collectie heeft. Dat kende ik al wel voor kids, maar KAKUMA heeft ook een serie voor volwassenen. Hoe gaaf staat dat aan je kapstok?! Of, als je van de ‘outfits of the day’ delen bent: hang hier je kledingsetje van de dag aan. Dat maakt toch een heel Instagramwaardige foto.
Voor de kinderkamer is zo’n hanger ook ontzettend leuke decoratie. Zelfs als er geen kleding aan hangt.
De hangers van KAKUMA worden met de hand gemaakt en geverfd.

Je shopt de ontwerpen van KAKUMA via Etsy.

PS wil je een van mijn (geboorte)posters winnen? Doe vandaag nog mee aan de winactie op Instagram. Ook maak je nog kans op een houten puzzel van CRE8.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kinderkamer

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top