Connect with us

3x monochrome kinderservies dat je misschien nog niet kende

Musthaves

3x monochrome kinderservies dat je misschien nog niet kende

Wat heb ik toch een zwak voor monochrome kinderservies! Ik maak het graag gezellig aan tafel hoor, maar dat kan ook prima zonder kleur. Ik ben en blijf toch een verstokte zwart/wit-fan. En gelukkig komt er steeds meer zwart/wit kinderservies bij. Kende jij deze drie al?

Panterservies van Minimixi

Het kinderservies van Minimixi zag ik langskomen op Instagram en ik was meteen verkocht. Dus heb ik het ook meteen gekocht. Oeps. Maar die panterprint, geniaal toch?! Wat in het mijn voordeel spreekt: het servies past op het welbekende kinderservies van Buddy and Bear. Daarvan stond al wat bij ons in de kast, samen met een stapeltje andere verschillende bordjes. En dat is heel gezellig, al die verschillende bordjes, maar een ramp in het keukenkastje. Dus dat dit kinderbordje goed stapelt met de rest van onze exemplaren, vond ik genoeg aanleiding het aan te schaffen.

minimixi kinderservies zwart wit panter

Zwart/wit kinderservies van Kidooz

Kidooz lanceerde deze week hun gloednieuwe kinderservies en wow, wat een grote collectie is het! Je hebt keuze uit maar liefst vijf verschillende designs voor de bordjes en kommen, er zijn drie verschillende bekers en Kidooz heeft ook kinderbestek. In drie designs. Dat wordt nog lastig kiezen! Een van de voordelen van monochrome is dat alles zo lekker te combineren is. Zo wordt de ontbijttafel ook zonder kleur toch wel erg gezellig ;).

kidooz monochrome kinderservies melamine vaatwasserbestendig

Smakelijk eten met Ebzo

Het Nederlandse merk Ebzo maakt toffe kindertruien, dat wist ik, maar je koopt er ook geweldig monochrome kinderservies. Geïnspireerd op het welbekende wijsje ‘smakelijk eten, hap, hap, hap’ maakt de set – inclusief bestek – een feestje van elk ontbijt, lunch of diner.

ebzo monochrome kinderservies

De prijzen van deze drie kinderserviezen zijn nagenoeg gelijk en ze kunnen allemaal in de vaatwasser én de magnetron. En de designs, tjsa in monochrome kan een print eigenlijk niet meer stuk. Het liefst zou ik dus álles bij ons in de kast zetten, haha!

Welk servies is jouw favoriet?

x Anniek

PSST ik heb mijn shop flink aangepast. Je vindt er toffe nieuwe (geboorte)posters en kinderkamer decoratie. Ook super als cadeautje, voor de feestdagen bijvoorbeeld!

Wil je zeker weten dat je geen speelgoedtip of gratis printable mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Musthaves

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top