Connect with us

Maar school met design: rugzak van Susan Bijl

Kids design

Maar school met design: rugzak van Susan Bijl

Met een muppie van 1,5 hebben wij nog niet te maken met het schoolritme. Om me heen duiken er echter overal berichten op rondom het thema ‘back to school’. Blijkbaar openen de schooldeuren zich dus weer voor een groot deel van Nederland. Schooltassentijd!

Kinderrugzak met stijl

De schooltas is toch wel een essentieel onderdeel van de (basis)schooltijd. En een béétje stylish moeder (of vader) wil natuurlijk graag een aangenaam hip exemplaar voor haar koter. Mijn tip: Susan Bijl, een van mijn favoriete merken, heeft nu ook een kinderrugzak in de collectie.

susan bijl rugzak hippe schooltas

Inmiddels slingeren er al een aantal ‘Susan Bijls’ bij ons rond. Haar New Shoppingbag ging hier al mee op reis naar Berlijn, Fuerteventura, Frankrijk, Denemarken, Portugal en Noorwegen en doet dienst als strandtas, surftas, luiertas (alleen aan te raden aan mama’s die tegen chaos kunnen) en natuurlijk als boodschappentas.

Foldable Backpack voor kinderen

De Foldable Backpack van Susan Bijl bestond al even als versie voor volwassenen, maar de nieuwe maat M is ook geschikt als hippe rugzak voor kinderen. En hip is-ie zeker, met aanhangers in de mode- en designwereld.
De naam zegt het al, deze rugtas kun je opvouwen tot een ienieminie pakketje. Kan maar nodig zijn.

Ik was op slag verkocht door het minimalistische design van de tassen. I love it. Ook de kleurencombinaties zijn heel fijn – hoewel ik nog steeds zweer bij mijn zwart/witte exemplaren.

susan bijl rugzak hippe schooltas

Alle tassen, rugzakken en pouches worden gemaakt van bluesign-gecertificeerd Ripstop nylon. Dit materiaal is sterk, duurzaam en kan ontzettend veel gewicht dragen. Het is voorzien van een waterafstotende laag (handig!) die minder impact heeft op het milieu dan de traditionele PU coating (verantwoord!). Ook door het bluesign-certificaat weet je dat je goed zit: dit betekent dat schadelijke stoffen uit het productieproces geëlimineerd zijn voor de productie van het materiaal.

De Foldable Backback is te koop in de Susan Bijl winkel in Rotterdam en in de webshop.

 

 

 

BewarenBewaren

Continue Reading
Advertisement

33, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg. Trots en verwonderd om mama te zijn van Lis (1). En nog volop aan het ontdekken hóe mama te zijn. Op minimixtape deel ik een mix van toffe printables om met/voor je aapie(s) te maken en kids design voor papa's en mama's die net als ik niet van lelijke dingen houden. Tune in, baby!

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

NIEUW: SHOP GEPERSONALISEERDE PRINTABLES

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • No today was not my day Feeling a bit offhellip
  • Stay magical! To all my lovely and new followers hellip
  • I had such an inefficient workday today so that meanshellip
  • YAY my printable countdown poster was picked as a favoritehellip
  • How I love Mondays! I do really because my weekhellip
  • I thought you needed candy colored wooden blocks in yourhellip

FACEBOOK

LIEVELINGS WEBSHOP

PSikhouvanjou

Shop je via deze link dan ontvang ik daarvan een percentage. Jij krijgt je toffe kinderspul en ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is groot mocht je iets bestellen!

Advertisement

MIS GEEN PRINTABLE! VOLG ME OP

BlogSociety
To Top