Connect with us

Favoriet van Lis: VW Classic Beetle speelgoedauto’s in pastel

Kids design

Favoriet van Lis: VW Classic Beetle speelgoedauto’s in pastel

Het is weer tijd voor een “Lievelings”! Een keer in de twee weken probeer ik een blog te plaatsen over speelgoed of een ander product wat bij ons goed in de smaakt valt. Want tussen alle artikelen over kids design en mooi speelgoed, is het ook wel leuk om te lezen waar bij ons dan mee gespeeld wordt. Dus vind je onder het kopje ‘Lievelingsmix’ Lis’ favoriete boekjes, knuffels enz. En deze keer vertel ik je over de VW Classic Beetles.

Bakvis-achtige taferelen

‘Lievelings’ is eigenlijk nog een understatement. Deze autootjes zorgen voor gegiechel, verliefde kus- en knuffelsessies en verlegen blikken. Maar serieus. Vanaf het eerste ogenblik was het liefde op het eerste gezicht.

speelgoedauto favoriet vw classic beetle roze metaal

Roze auto

En dan vooral de roze Beetle. Spelen we samen, dan is de gele standaard ‘voor mama’. Gaan we naar buiten, dan gaat de roze auto mee. Breng ik haar naar de gastouder; je raadt het al. Ik heb haar zelfs echt zien kroelen met de VW, ze krijgen kusjes en worden met regelmaat gevoerd.

Na de taferelen een tijdje en toch wel met enige verbazing gadegeslagen te hebben, bekeken we de autootjes eens goed. En ja, ik snap het wel. Vanaf de voorkant gezien lijken de koplampen op ogen.

Een van de meest magische features van de speelgoedautootjes is dat de deurtjes open kunnen. Dit heeft werkelijk al voor uren speelplezier gezorgd. Lis bedenkt er verhaaltjes bij; dat we in moeten stappen, waar papa en mama moeten zitten. Zo lief!

speelgoedauto masking tape weg maken speelgoedauto metaal vw classic beetle

De roze auto gaat zelfs mee naar de kinderboerderij :).

VW Classic Beetle speelgoedauto’s in pastelkleuren

Hoe kwam ik bij deze autootjes? Het was ons al eens opgevallen dat Lis erg veel interesse toonde in auto’s. Dus vond ik het leuk om een speelgoedauto voor haar te gaan zoeken. En dan een exemplaar wat echt op een auto lijkt, want dat leek ze wel het meest interessant te vinden.

Het zal je vast niet verbazen dat ik graag online browse, struin en eindeloos klik. En tijdens zo’n kliksessie kwam ik de VW Classic Beetle als speelgoedauto tegen. In roze. Ik was meteen verkocht.

De Beetles zijn er ook nog in lichtblauw, mint en zachtgeel. Ik kocht ze bij de Engelse webshop This Modern Life, maar er zijn ook nog enkele kleuren bij Grasonderjevoeten.nl. Het is natuurlijk niet per se verantwoord speelgoed voor een nog geen tweejarige, gezien de kleine onderdelen (de auto’s hebben bijvoorbeeld zelfs een versnellingspook en een stuurtje). Lis is echter geen ‘sloper’ en speelt best voorzichtig.

Heb jij nog leuke speelgoedauto-tips?

Wil je zeker weten dat je geen blog of printable mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en over reizen als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Dus tune in en lees wat je leuk vindt!

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Geliefd door Lis en speelgoed waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou kopen - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Kids design

POPULAIR

TOFFE GEPERSONALISEERDE POSTERS IN MIJN SHOP

Ga naar webshop

INSTAMIX

  • GM! Ken jij het servies van Design Letters? Ze hebben
  • The only time I wear colour    Nog
  • Een lange reis file overvolle rustplekken en ongeveer 6 outfit
  • Free printables  party like a panda Een heeeele tijd
  • Printable! Heb je binnenkort een babyborrel babyshower kraamfeest of kraambezoek?
  • Invulboeken en milestonecards zijn een hot topic maar het bewaarboek

FACEBOOK

SHOP & SUPPORT

> Shop bij BOL.com

> Boek via Booking.com

Op mijn site maak ik soms gebruik van affiliate links. Koop of boek je iets (maakt niet uit wat!) via zo’n link, dan ontvang jij gewoon je toffe spul as usual, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen!

GRATIS WEEKPLANNER

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missen

Booking.com
Kinderkleding nieuwe collectie
To Top