Connect with us

Handgemaakt houten speelgoed met mediterrane uitstraling

Houten speelgoed

Handgemaakt houten speelgoed met mediterrane uitstraling

Ik ben dus een enorme fan van open einde spel en pretend play. Het leuke van houten speelgoed is niet alleen dat het er mooi uit ziet, maar ook dat kids er zo veel mee kunnen verzinnen. Zoals de houten Nins waar ik eerder over schreef. Nu vond ik weer een pareltje: het handgemaakte houten speelgoed van The Wandering Workshop.

“Een uitnodiging voor een wereld van verbeelding”

Het beeld is idyllisch hoor, houd je vast. Deze houten goodies worden gemaakt door een internationaal koppel, in een zonnige werkplaats aan huis, op een prachtig Grieks eiland. Hoe klinkt dat dan!

Geïnspireerd door de zee, de minimalistische lijnen van lokale architectuur, het kenmerkende wit/blauwe kleurenpalet, door verhalen, reizen, herinneringen en kindertekeningen; Jose en Athina vormen samen The Wandering Workshop. Ze maken de meest fraaie houten items voor open einde spel.

Minimalistisch houten speelgoed in mediterrane kleuren

Alle inspiratie zie je terug. En nog wel het meest duidelijk in de kleuren. In combinatie met de eenvoudige vormen straalt het speelgoed rust uit. En dat maakt het zo mooi.

houten speelgoed balanceerspel houten speelgoed stacking toy balanceerspel houten speelgoed handgemaakt houten speelgoed bosdieren minimal

Houten speelgoed met naam

Ook leuk: bijna alle handgemaakte items kunnen gepersonaliseerd worden. Zo kun je dus een stapelspel van de naam van je kleintje laten voorzien. Tof als cadeau!

The Wondering Workshop uniek houten speelgoed

Het speelgoed wordt dus gemaakt door Jose en Athina. Ze gebruiken daarvoor hoogwaardige en milieuvriendelijke materialen afkomstig uit Europa. Het hout komt van FSC gecertificeerde leveranciers en de kleuren, lak en lijm zijn milieuvriendelijk en vrij van schadelijke, giftige stoffen, conform de richtlijnen van de Europese Unie voor veiligheid in speelgoed (EN71 / 3). Alle delen van het speelgoed worden met de hand gesneden, geschuurd en met de hand beschilderd, met veel aandacht voor detail.

houten speelgoed stacking toy

Je shopt het houten speelgoed van The Wandering Workshop via Etsy.

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of toffe speelgoedtip mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of Bloglovin’. Tot gauw!

 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Favoriet van Lis: houten speelgoed voor meisjes met een grote fantasie - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Houten speelgoed

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top