Connect with us

Geliefd door Lis en speelgoed waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou kopen

Speelgoedtips

Geliefd door Lis en speelgoed waarvan ik nooit had gedacht dat ik het zou kopen

Als ouder heb je allerlei goede voornemens en ideeën over hoe je je kind op gaat voeden. Vooral voordat je kindje goed en wel op de wereld staat. Nooit aan billen ruiken in het openbaar, enzo.
Zo had ik ook allerlei ideeën over speelgoed. Vooral veel hout, open einde en weinig geluid zou het zijn. Op zich houden we ons hier al twee jaar best goed aan, her en der een plastic ding uitgezonderd. Toch hebben nu toegegeven. En wel aan een van de dingen die ik het meest afzichtelijk vind.

Lievelings!

Een blog in de categorie ‘Lievelings’ was alweer een tijdje geleden. Hoog tijd dus voor een nieuw artikel over speelgoed waar bij ons veel mee gespeeld wordt. Scrollend door de ‘Lievelings’-blogs valt mij op dat het tot nu toe veel pastelkleurtjes zijn geweest. Daar komt met dit speelgoed verandering in.

favoriet speelgoed peuter twee jaar auto

De speelgoedauto van Cars

Speelgoed, rugzakken, pyjama’s gebaseerd op tekenfilms; ik vind het vreselijk. Toch heeft Lis een tekenfilmfiguurtje, van Cars. En ja, we kochten het zelf voor haar.

Hoe kwam dit zo dan?

Een tijd geleden schreef ik al over Lis’ liefde voor de VW Classic Beetle speelgoedauto’s in pastel. (Liefde? Maar echt!) Toen eind november de speelgoedgids van een grote speelgoedwinkel op de mat viel, hebben we daar eindeloos met Lis in gekeken. Het bladeren en plaatjes kijken vond ze geweldig – de link met kopen legde ze gelukkig nog niet.

favoriet speelgoed twee jaar meisje auto cars

Bliksem

En naar één van de plaatjes werd keer op keer wel extreem lief gelachen. Juist, naar een auto.

En wel Lightning McQueen, uit de tekenfilm Cars dus.

We vonden het zo lief. Dus wij uiteindelijk naar de speelgoedwinkel. Een hele verrassing voor haar om dat rode autootje daar te zien. En dat-ie ook nog mee naar huis mocht.

Autoliefhebster

En zo rijdt Lightning McQueen, ofwel Bliksem, hier al een tijd rond. Gaat-ie mee naar de opvang, boodschappen doen en op bezoek. Ik vind het nog steeds een lelijk ding. Maar de verliefde blikken van Lis? Die zijn er nog steeds niet minder om geworden.

Heb jij ook ooit zo’n aanschaf gedaan?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram, Bloglovin’ of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

In dit artikel staan partnerlinks van Bol.com. Koop je iets (maakt niet uit wat) via zo’n link, dan ontvang ik daarvan een percentage. Je ontvangt gewoon je artikel zoals je gewend bent en hoeft er verder niks voor te doen, maar ondertussen help je mij enorm. Mijn dank is dus groot mocht je iets bestellen.

Wil je dit artikel bewaren op Pinterest, gebruik dan deze afbeelding.

Disney speelgoed Cars favoriet van Lis minimixtape.nl

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Zo grappig, dit is het favoriete speelgoed van ons 2,5 jarig meisje - minimixtape

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top