Connect with us

7x stoere maar stiekem ook lieve design knuffels voor stoere jongens

Speelgoedtips

7x stoere maar stiekem ook lieve design knuffels voor stoere jongens

Lis is een echte knuffelaar. En ook ik houd van knuffelbeesten, dat had je misschien al door. Voor meisjes zijn er ontzettend veel leuke, lieve, roze en minder roze knuffels te vinden. Maar er zijn ook jongens die graag knuffelen. Die graag met een vriendje spelen en ‘m  meenemen. Dat inspireerde me om een aantal stoere (en stiekem erg lieve) design knuffels voor jongens op een rij te zetten. Lees je mee?

#1 Studio Bundis knuffels

In mijn laatste ‘Lievelings‘ blog kon je het al lezen, ik ben fan van de Bundis. Deze Zweedse design knuffels zijn prachtig gemaakt en ontworpen. Bundis Sixten of Superhero zal vast een fijn vriendje zijn voor jouw coole kid.

Design knuffel superhero jongens knuffelbeest

design knuffel jongens handgemaakt

#2 Noodoll knuffels voor jongens

Uit de collectie van deze super superzachte knuffels van fleece wordt het nog moeilijk kiezen. De Noodoll met snor of brilletje zijn mijn favoriet.

#3 Moster Karen

Design uit Denemarken voor je kleine man! De knuffels van Moster Karen zijn monochrome en hebben strakke lijnen, maar ook een vleugje humor.

Design knuffel Denemarken jongens

#4 Hipknipshop design knuffels

Nog meer moois uit Scandinavie: het Noorse Hipknipshop doet wonderen met wol. Mildred staat nog op mijn verlanglijstje, Arthur en Melvin maken vast geliefde knuffels voor stoere jongens.

Gebreide knuffels knuffelbeest jongens

#5 Main Sauvage

De lange armen en poten van de knuffelwolf van het Frans merk Main Sauvage kunnen niet anders dan voor veel speelplezier zorgen. Wie mag-ie binnenkort omhelzen?

545_Wolf_striped Main Sauvage knuffelbeest jongens

#6 Lucky Boy Sunday

De stijl van de knuffels van Lucky Boy Sunday moet je aanspreken. Maar knuffelbeest ‘Nulle’ is een fijn knuffelvriendje voor een breed publiek.

luckyboysunday-pretty-nulle-luckyboysunday-70-cm

#7 Snugipops

Knuffelen begint natuurlijk al op jonge leeftijd. Voordat je kleintje toe is aan een groot knuffelbeest, is daar het knuffeldoekje. En zo stoer als die van Snugipops zag ik ze nog niet eerder. Deze knuffeldoekjes blijven heel lang leuk.

knuffelboekje geboorte jongen knuffeldoekjes voor jongens

Heb jij nog een leuke toevoeging aan deze lijst? Waar knuffelt jouw jochie graag mee?

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook. Op Pinterest deel ik meer inspiratie en op Instagram probeer ik wat persoonlijke plaatjes te delen.

 

 

 

Er zijn situaties genoeg waarin jij, papa of mama, wel wat hulp kunt gebruiken. I feel you, ik heb zelf ook een driejarige rondlopen! Ik hoop jouw ouderschap door middel van printables en toffe speelgoedtips een stukje relaxter te maken. Op minimixtape.nl vind je daarom een bron aan materiaal. Downloaden, printen en gebruiken wanneer jij ze nodig hebt. Meer creatieve ideeen, happy kids, minder tijd! Heb je een suggestie, laat me die dan zeker weten.

Click to comment

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Speelgoedtips

NIEUW: PRINTABLES VOOR EEN KINDERFEESTJE!

Back to school NL

POPULAIR

SPEELGOEDTIPS DIE VAN JOU EEN TOFFE ECOMAMA MAKEN

Volg mij op Instagram

To Top