Connect with us

We gaan het doen!

Reizen

We gaan het doen!

Inmiddels zijn we op pad met onze zelfgebouwde camper. Maar wat gaan we eigenlijk doen? Waar reizen we heen en hoe lang blijven we weg? Ik kreeg er al diverse vragen over. Hoewel ik wel had bedacht er voorafgaand aan de reis een blog over te schrijven, was dat er nog niet van gekomen. Misschien ook omdat ons plan zo spannend leek, dat ik lange tijd niet echt écht wist of dat het door zou gaan. Maar we gaan het doen! ECHT!

Vrijheid om te reizen

Ik schreef al eens eerder over de vrijheid die wij hebben, omdat we allebei als zelfstandige werken. We kunnen allebei in principe ons werk overal voortzetten. Ook voor langere tijd. Tot nu toe werkten/reisden we steeds een maand. Nu we met de camper op pad zouden gaan en bovendien een ‘verre’ bestemming voor ogen hadden, wilden we dat anders aanpakken.

Lees ook: wie is de mama achter Minimixtape

Dus, dit wordt onze camperreis

De camper is nu echt af en ik heb de komende maanden zekerheid van werk. Dus nu is het moment om volmondig te zeggen: we gaan het doen!

Wij gaan twee maanden reizen in onze zelfgebouwde camper, met bestemming Portugal.

Jep, twee maanden! Een heerlijk lekker lange lome roadtrip. Een droom die uitkomt.

twee maanden reizen met camper

Onze route?

Portugal is onze voornaamste bestemming. De reden om naar Portugal te gaan, zijn de golven. Je kunt er prachtig golfsurfen. Daarnaast is het een perfect land voor een camperreis. Op veel plekken kun je gratis overnachten. Budget was een belangrijke peiler voor ons, zeker omdat we twee maanden weg willen. Ook het fijne klimaat speelt mee, want met ons hokkie is het wel lekker als je niet dagenlang binnen hoeft te zitten omwille van stortregens.

Vorig jaar brachten we al werkende/reizende een maand door in Peniche, een uurtje bij Lissabon vandaan. Daar willen we zeker naar terug, het strand bij Baleal was fantastisch en de surfvibe rijkelijk aanwezig. Verder willen we ook de Algarve verkennen, zullen we een deel van Noord-Spanje doorreizen en natuurlijk mogen de surfplaatsjes in Zuid-Frankrijk ook niet ontbreken op onze reis-wenslijst.

Camperspam

We zullen zien wat we allemaal waar kunnen maken, want soms kan zelfs twee maanden ineens heel kort klinken :).

Ik zal met enige regelmaat een blog posten over ons avontuur on the road. Wil je meer zien, volg mij dan op Instagram, of volg ons Instagramaccount @all_aboard_3 voor heel veel camperspam!

x Anniek

Wil je zeker weten dat je geen printable of blog mist, volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwbrief. Tot gauw!

 

34, dromende plannenmaker en rupsjenooitgenoeg vol wanderlust. Zelfstandig ondernemer, peutermama van Lis en wannabe digital nomad. Op minimixtape.nl deel ik een mix van verhalen. Over (locatie onafhankelijk) werken en reizen, als mama. Met Lis vertrokken we al een aantal keer voor een maand naar het buitenland. Ook spot ik tof design voor kids en maak ik regelmatig een gratis printable. Leuk dat je er bent, lees wat je leuk vindt!

2 Comments

2 Comments

 1. Nicole Orriëns

  29 mei 2018 at 10:41

  Leuk dat het avontuur nu concreet gaat beginnen. Ik wens jullie veel plezier.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

More in Reizen

INSTAMIX

 • Birthday spam because I can Heb je al meegedaan
 • SINT HAPPENS Dit plaatje is op Pinterest heel populair
 • ORDE Oepsie het is natuurlijk al even december en
 • LAATSTE KANS nog maar hl eventjes alleen vandaag kun
 • WINDRIEDAAGSE 3 dag drie van de winacties ter ere van

FACEBOOK

GRATIS SINTERKLAAS AFTELKALENDER

POPULAIR

DEZE LEZEN WIJ NU

Schrijf je in voor de nieuwsbrief om geen printable te missenTo Top